CT Popescu, despre șansele candidatului dreptei în fața lui Victor Ponta

| 30 iun, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut la Digi24 o analiză a şanselor pe care candidatul dreptei le-ar putea avea în bătălia pentru Cotroceni în faţa lui Victor Ponta, candidat al PSD.

PREZIDENȚIALE 2014. „Klaus Iohannis are şanse mai mari de a coagula nişte voturi în partea dreaptă şi nu numai, în timp ce Crin Antonescu nu ştiu de unde ar mai putea aduce voturi noi acum, întucât nivelul său de popularitate, de capital politic e foarte jos. Nu văd cum Crin Antonescu ar putea, după 5 ani de uzură în lupta politică, mediatică, să ofere ceva proaspăt, să aducă voturi în plus. Fără aceste voturi în plus nu poate câştiga candidatul dreptei.

Socotelile privind fuziunea PNL – PDL şi ce ar putea veni în turul 2 de la partiduleţele de dreapta sunt eronate.

Citește și: Victor Ponta CANDIDEAZĂ la alegerile prezidenţiale

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. Nu se poate câştiga Cotroceniul de către candidatul dreptei numai pe bază de votanţi de partide de dreapta. În cazul ideal în care toţi aceşti votanţi ar merge cu candidatul unic al dreptei, acesta nu îl poate învinge pe Victor Ponta.

Singura posibilitate este ca acest candidat să aducă voturi din zona adormită a celor care nu au votat până acum şi care să fie mobilizaţi de acest candidat din partea dreaptă.

Din acest punct de vedere, Klaus Iohannis este mai proaspat, are zone mult mai puţine de inşi care să îl respingă din start.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Crin Antonescu are din start oameni care spun că nu îl vor vota niciodată. Iohannis are şanse mai multe în special în direcţia mobilizării unor votanţi adormiţi, aflaţi în rezervă de ani de zile”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iul, 2014
magojanul
Daca vorbeste Bercea toata lumea politica va fi data peste cap. D-aia nu prea se inghesuie lumea pana nu so termina cu Mircea Base_Bercea Traianii si gasac nu misca nimeni in front, prea de sus trebuie sa cada. Maestre, CTP, mai ajutati poporul asta cu mai multe analize directe si pe intelesul omului de rand. Altfel intelesul va fi taman pe dos, ca de obicei, pe la noi, pe la romani. Unu si cu unul fac trei puscariasi si inca cativa care raman fara locuri de munca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ