Călin Popescu-Tăriceanu candidat. Crin Antonescu: "Nu are nicio şansă"

| 27 iun, 2014

Călin Popescu-Tăriceanu candidat. Călin Popescu-Tăriceanu nu are nicio şansă la preşedinţie, consideră fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

Călin Popescu-Tăriceanu candidat. Întrebat cu privire la anunţul lui Călin Popescu-Tăriceanu de a iniţia procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal şi acţiunea de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii sale la preşedinţie, Crin Antonescu a răspuns: 'Asta e'.

'Fiecare cetăţean al României are dreptul şi să candideze, dacă nu are drepturile civile suspendate, şi nu este cazul, şi să înfiinţeze un partid dacă îndeplineşte condiţiile legii. Nu văd cu ce mă priveşte asta pe mine sau PNL', a adăugat liberalul, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, pregătit să dea LOVITURA

Crin Antonescu a susţinut că Tăriceanu nu are nicio şansă la preşedinţie.

'După părerea mea niciuna, dar asta este pur şi simplu părerea mea, alegătorii sunt întotdeauna cei care vă pot da răspunsul la aceste întrebări', a răspuns Antonescu, întrebat ce şanse are Tăriceanu să câştige Preşedinţia României.

Acesta a spus că nu ştie ce liberali l-ar putea urma pe Tăriceanu în demersul său, dar că nu poate fi 'nicio persoană fără de care PNL să nu poată merge înainte cu toată forţa'.

Klaus Iohannis candidat. El a afirmat că într-o formă sau alta trebuie făcută o opţiune în ceea ce priveşte candidatul la Preşedinţie, dar că această decizie aparţine Congresului PNL.

'În ipoteza unui candidat, să zicem Klaus Iohannis, mai puţin cunoscut nu ca nume, nu ca imagine, ci ca proiect publicului larg, atunci cu atât mai mult ritmul pregătirilor trebuie grăbit', a mai spus Antonescu.

Citeşte şi: Congres PNL. Un congres de ochii lumii. Sforile au fost trase pentru victoria lui KLAUS IOHANNIS

Candidaţi preşedinţie 2014. Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu-Tăriceanu anunţă, printr-un mesaj transmis liberalilor, că Grupul de Iniţiativă privind Păstrarea Identităţii Liberale va iniţia 'imediat' toate procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal şi acţiunea de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii sale la Preşedinţie.

'În calitatea mea de vechi liberal, de participant direct la renaşterea liberalismului în România imediat după Revoluţie şi de om politic care a reprezentat cu onoare şi a făcut cinste PNL în funcţiile publice deţinute, am hotărât, împreună cu colegii mei din Grupul de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, următoarele: vom iniţia imediat toate procedurile necesare înfiinţării legale a unui nou partid liberal, inclusiv strângerea de semnături şi adeziuni. Noi vom ţine vie flacăra liberalismului în România. Simultan, vom iniţia acţiunea de strângere a semnăturilor necesare înscrierii legale a candidaturii la Preşedinţia României a subsemnatului, Călin Popescu-Tăriceanu', arată Tăriceanu, în mesajul transmis vineri liberalilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ