Crin Antonescu: Nu sunt candidatul nimănui la alegerile prezidenţiale. Dar sunt gata s-o fac

| 30 iun, 2014

CRIN ANTONESCU CANDIDAT. Crin Antonescu, fostul lider al PNL, a declarat, în exclusivitate la România TV, că liberalii nu au propus încă niciun candidat la alegerile prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Antonescu a mai spus că nu a fost nominaliat drept candidat al PNL la alegerile prezidenţiale, dar a susţinut că este pregătit să o facă dacă i se va cere acest lucru.

Citește și: Marele partid de dreapta a murit din fașă. Punct și de la capăt sau cum vor PNL și PDL să reîncălzească ciorba

„PNL nu a nominalizat niciun candidat la prezidenţiale. Nu sunt candidatul cuiva, dar sunt gata s-o fac, să candidez. Fie că e vorba de mine sau de altcineva din dreapta, cred că va fi o finală echilibrată, nu va fi uşor nici pentru dreapta, dar nici pentru domnul Ponta. Cred că finala nu înseamnă doar o confruntare stânga – dreapta, ci mai mult decât atât. Ceea ce trebuie e să fie strânse toate voturile anti-PSD sau anti-Ponta. Ceea ce e complicat”, a declarat Crin Antonescu.

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. În plus, Antonescu a mai spus că a avut mai multe indicii că PSD vrea să-şi pună un candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi că vrea să rupă USL.

Citește și: Klaus Iohannis candidat. Marea problemă a lui Klaus iohannis – INCOMPETENŢA pentru funcţii mari

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ