VICTOR PONTA candidat: Dacă voi candida, Mircea Geoană a anunţat că mă sprijină

| 30 iun, 2014

Victor Ponta candidat. Victor Ponta, preşedintele PSD, a afirmat, luni, că le-a spus colegilor săi din Comitetul Executiv al partidului că este gata să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă îl susţin în acest demers.

Victor Ponta candidat. Victor Ponta, preşedintele PSD, a afirmat, luni, că le-a spus colegilor săi din Comitetul Executiv al partidului că este gata să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă îl susţin în acest demers.

'Eu le-am spus colegilor mei că dacă există sprijinul lor sunt pregătit pe 1 august să le cer sprijinul pentru a candida la funcţia de preşedinte. Dl Geoană a spus foarte clar un lucru pe care l-a zis tot timpul, că dacă voi candida eu mă va sprijini. Şi apreciez acest sprijin. După ce luăm această decizie în data 1 august, după aceea trebuie să avem o discuţie foarte clară cu aliaţii noştri - UNPR şi PC - pentru că va fi vorba de un candidat comun al celor trei partide şi (...) pregătim proiectul de ţară,'' a spus Ponta la Orăştie după şedinţa informală a Comitetului Executiv al PSD.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Dacă sunt candidatul cu cele mai mari şanse să câştige, pe 1 august îmi voi anunţa candidatura

Candidaţi preşedinţie 2014. Victor Ponta a anunţat şi calendarul alegerilor din cadrul partidului.

'Am stabilit în mod informal calendarul structurilor noastre statutare şi anume Comitet Executiv şi Consiliu Naţional în data de 1 august, Congresul va avea loc undeva după 10 septembrie. Până pe 1 august se fac toate pregătirile şi procedurile şi pe 1 august cine va dori să candideze trebuie să anunţe în faţa Consiliului Naţional. A fost o discuţie de 4-5 ore în care au luat cuvântul majoritatea colegilor prezenţi şi pot să vă spun că este o atmosferă de mare hotărâre şi că de data aceasta cred că vom câştiga', a menţionat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ