Când va avea loc o nouă întrevedere între Ponta și Băsescu

| 30 iun, 2014

Victor Ponta a declarat luni că nu a mai vorbit cu preşedintele Traian Băsescu după ce acesta a plecat la Consiliul European, dar, cu siguranţă, îl va întâlni la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării de miercuri.

'Nu am discutat cu preşedintele. Cu siguranţă o să mă întâlnesc cu preşedintele în mod oficial la CSAT, care este miercuri, după şedinţa de Guvern este CSAT. Eu respect instituţia preşedintelui chiar dacă nu respect persoana şi cred că România, după atât timp de scandaluri şi de lipsă de respect pentru instituţii, trebuie să revină la normal şi o să mai pot până în noiembrie să mă port civilizat cu domnul preşedinte Băsescu, pentru că e preşedintele ţării, nu pentru că e Traian Băsescu şi, sigur, cred că şi în viitor va fi şi mai bine din acest punct de vedere', a spus Ponta, la Orăştie, întrebat dacă a mai stat se vorbă cu preşedintele Traian Băsescu după plecarea acestuia la Consiliul European care a avut loc joi şi vineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ