Constantin, PC: Ne dorim ca Ponta să-şi anunţe oficial candidatura şi să începem campania

| 01 iul, 2014

Conservatorii îl vor susţine pe Victor Ponta în cazul în care acesta îşi anunţă oficial candidatura la alegerile prezidenţiale, a declarat marţi preşedintele PC, Daniel Constantin.

"Am avut  marţi o discuţie cu premierul Victor Ponta, cu Gabriel Oprea legată de anunţul privind candidatura la prezidenţiale. Mă bucur foarte tare că ne apropiem de momentul anunţului, înţeleg că nu e un anunţ oficial deocamdată, sper să vină şi anunţul oficial cât mai repede",  a declarat liderul conservator.

Opţiunea noastră, a mea şi a partidului, ne dorim foarte tare ca domnul Ponta să anunţe cât mai repede candidatura şi să începem cu toţii campania.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Dacă sunt candidatul cu cele mai mari şanse să câştige, pe 1 august îmi voi anunţa candidatura

" M-am bucurat că au fost aici toţi colegii din PSD şi din UNPR şi am văzut dorinţa foarte mare a acestora ca domnul Ponta să fie candidatul nostru la Preşedinţie şi mobilizare extraordinară din partea lor parcă mai mare decât oricând. Noi am spus foarte clar că susţinem candidat comun, PSD-UNPR-PC, atât timp cât se numeşte Victor Ponta, în caz contrar căutam o soluţie a PC sau un independent', a spus Constantin la Orăştie, unde s-a întâlnit cu Ponta şi Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ