Premierul Ponta salută alegerea Corinei Creţu în funcţia de vicepreşedinte al PE

| 01 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a salutat, marţi, alegerea Corinei Creţu în funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European şi a mulţumit socialiştilor europeni pentru 'sprijinul oferit PSD şi României'.

'Colega noastră din PSD, europarlamentarul Corina Creţu, a primit astăzi funcţia (foarte importantă!) de vicepreşedinte al Parlamentului European! Felicitări Corina, sunt sigur că vei reprezenta România cu foarte multă responsabilitate şi dragoste de ţară! Suntem foarte, foarte mândri de tine! De asemenea, mulţumesc grupului S&D pentru sprijinul oferit Partidului Social Democrat şi României!', a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Corina Creţu, aleasă vicepreşedinte al Parlamentului European

Eurodeputata Corina Creţu a fost aleasă marţi, la Strasbourg, după un al doilea tur de scrutin, în funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, cu 406 voturi din 691 de voturi valabil exprimate.

Corina Creţu a fost desemnată luni de Grupul socialiştilor şi democraţilor (S&D) din Parlamentul European, alături de alţi doi europarlamentari, drept candidată pentru funcţia de vicepreşedinte al legislativului european.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ