CRIN ANTONESCU sfidează inteligența românilor - Nu am făcut favoruri Adinei Vălean

| 03 iul, 2014

Nu știm în ce condiții vom afla adevărul cu privire la modul în care Adina Vălean a ajuns să ocupe funcția de vicepreședinte al PE, dar cert este că avem suficiente motive să punem la îndoială veridicitatea declarațiilor lui Crin Antonescu - "Adina Vălean, în politică, nu este nevasta mea".

Și uite că trădătorul Crin Antonescu, acest Iuda al politicii românești, și-a primit cei 30 de arginți pentru că a vândut PNL popularilor europeni, lucru care, pe lângă altele, presupune și cârdășia cu Băsescu la nivel național – nevasta acestuia, eurodeputatul Adina Vălean, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European, sprijinită de către PPE. Culmea este, în schimb, că Antonescu, care aspiră la funcția supremă în stat, sfidează cu nerușinare inteligența românilor, negând cu vehemența vreo implicare la nivel înalt din partea sa pentru a-i asigura Adinei Vălean un scor confortabil.

Citeşte şi: Adina Vălean, aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Fostul președinte al liberalilor s-a obișnuit să mintă, fapt ce a condus la situația în care el pare că a început să creadă ceea ce zice. Episodul de dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European se repetă acum sub altă formă. Dacă înainte de europarlamentare Antonescu era gata să stea și în cap să ne facă să credem că PNL nu va părăsi familia liberalilor europeni în favoarea popularilor lui Băsescu, iar imediat după eșecul de pe 25 a anunțat cu profundă satisfacție afilierea PNL la grupul popularilor europeni, acum Antonescu abordează aceeași strategie.

Nu știm în ce condiții vom afla adevărul cu privire la modul în care Vălean a ajuns să ocupe funcția de vicepreședinte al PE, dar cert este că avem suficiente motive să punem la îndoială veridicitatea declarațiilor lui Crin - "Adina Vălean, în politică, nu este nevasta mea. Adina Vălean, în politică, este Adina Vălean. Să nu uităm că în Parlamentul European cariera ei a început înainte ca eu să fiu președintele acestui partid, că era vicepreședintele al grupului liberal când eu nu eram președinte al acestui partid și că președinții partidelor naționale n-au niciodată un cuvânt de spus acolo în grupuri, cine să fie și cine să nu fie".

Citeşte şi: Norica Nicolai spală pe jos cu familia Antonescu – Vălean

Prin urmare, Antonescu a făcut ce a făcut și a scos-o la capăt, aici referindu-ne strict la interesele sale personale. A trădat încrederea a peste 7 milioane de români rupând USL și ieșind de la guvernare de dragul lui Băsescu, a ruinat PNL, s-a făcut frate cu dracul (PDL) ca să treacă puntea (prezidențialele), a eșuat lamentabil la alegerile din mai, dar nu a plătit pentru asta decât la un nivel superficial, în schimb a reușit să o pună pe Adina Vălean pe o poziție deloc rea în cadrul Parlamentului European, iar el este în continuare fovorit, în interiorul PNL, pentru alegerile prezidențiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 2014
Bojidar
Elena Constantin, esti blonda si nu ai nimic din deontologia unui ziarist. Credibilitatea mass mediei din Romania este afectata profund de pupincuristi cu foame in glanda. Alina Vadean a fost aleasa in P.E. si nu numita, blonda fara neuroni sau cu o mare foame de bani. Este ca si cand ai afirma ca presedintele Romaniei este numit prin aranjamente de popularii europeni. Dar sevilismul si mitocania...
03 iul, 2014
smena
,,...prin articolele pe care le scriu, vreau să dau înapoi din PUTINA claritate pe care am dobândit-o asupra evenimentelor politice."
Daca tu crezi ca Antonescu a aranjat cu cateva sute de parlamentari postul de vicepresedinte...atunci merita sa candideze...
P.S.
,,Intoxicarea in comunicare " ai facut-o cu B. TEODORESCU?
,,Logica" -- sigur ai facut-o la f.f.!
04 iul, 2014
Dac Sultanescu
sotia mea a facut logica cu mine,nu cu B.Teodorescu..
si nu la ff,la seral
cu stima,consilierul lui Ponta
ps:este logic ca cine marca banul este servit corect
asa ne-a invatat Stefan Gheorghiu..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ