Predoiu pune carul înaintea boilor. Ce o să zică Iohannis şi Crin?

| 05 iul, 2014

Cătălin Predoiu. Molipsit de la noul său prieten Crin Antonescu, viitorul fost prezidenţiabil Cătălin Predoiu visează frumos cu ochii deschişi.

Cătălin Predoiu. Cu aproape 0 şanse de a fi desemnat candidatul PNL-PDL la preşedinţie, Predoiu s-a apucat să depună la OSIM cereri pentru înregistrarea a două mărci : sloganurile “Candidez pentru tine!” şi “Fiecare om contează!”.

Curios, cererile au fost depuse la OSIM în data de 25 iunie, după ce devenise destul de clar că domnul Predoiu nu va mai pupa nominalizarea pentru Cotroceni. Acum, desigur, e posibil ca prim-vicepreşedintele PDL să fi acţionat pur şi simplu după zicala “Domnule, să fie !”. Cu alte cuvinte, nu contează cine va fi candidatul, slogan să avem. Vedem după aceea să găsim un candidat care să se potrivească cu sloganul nostru!

Citește și: Cătălin Predoiu îşi cumpără prietenii pe facebook din Turcia. Vezi reacţia lui

Cert e că lui Predoiu îi e frică să nu-i fure lumea sloganurile. “Candidez pentru tine!”? Pentru cine, Cătălin? Pentru Blaga? Şi “Fiecare om contează!” ? Ce-i drept, la câte puţine procente reuşeşte domnul Cătălin Predoiu să adune, într-adevăr, fiecare om contează.

Iohannis și Antonescu. Foarte interesant ar fi de aflat ce reacţie au avut Klaus Iohannis şi Crin Antonescu. Sincer, cel mai probabil, au râs cu gura până la urechi. Pentru că în raport cu cei doi, sloganul lui Predoiu ar trebui mai degrabă să fie “Nu mai candidez pentru tine”, decât cel întregistrat la OSIM.

Citește și: Predoiu se vede favorit: Mesaj pentru Iohannis și Antonescu

Un alt scenariu ar mai fi ca prim-vicepreşedintele PDL să fi înregistrat sloganurile, ştiind că ele vor folosi unui candidat liberal, varianta care dacă s-ar dovedi adevărată, ar fi destul de umilitoare pentru fostul “mare“ministru al Justiţiei.

Din categoria “să râdem cu Cătălin Predoiu”, ştirea are toate şansele să fie trecută cu vederea. Şi pentru bună dreptate. Dar am considerat că la final de săptămână merită să ne mai amuzăm şi să ne descreţim frunţile un pic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iul, 2014
miron miron
Catalin Predoiu o sa fie candidatul dreptei si castigatorul
07 iul, 2014
vasile miu
un articol realizat cu rea intentie cu scopul de a afecta imaginea unui om respectabil care incearca sa faca lucruri bune pentru noi...trebuie apreciati si promovati si sustinuti....nu inteleg de ce trebuie sa il ironizati asa...omu a facut ceva normal...ar trebui sa radem si noi toti de voi ca scrieti articole cu partea dorsala...
07 iul, 2014
Simona Nae
prea dur
pana la urma isi face meseria doamna/domnisoara desi sincer nici eu nu sunt de acord cu acest articol pentru ca domnul Predoiu chiar este un profesionist si a fost un ministru de justitie impartial, asa cum trebuie sa fie si presa, si chiar am speranta ca va fi presedintele Romaniei. Doar Antonescu poate sa fie un candidat pe masura dar am vazut cu totii ce a facut in acea saptamana de interimat si totusi trebuie o figura noua pentru o directie noua
07 iul, 2014
Grigore Marius
O sarmana ziarista
Din pacate obiectivitatea este invinsa detasat de ipocrizie.Cred ca dvs ar trebui sa va incretiti creierul deoarece, cu parere de rau va spun.....este neted! Constat cu stupoare ca in zilele noastere orice pesoana care habar nu are de niciunele poate deveni cu usurinta ziarist. Adevarul este ca nu-ti trebuie multa minte sa redactezi un asemenea articol jenant...sa critici este destul de simplu...noi romanii suntem poate cei mai buni sa gasim defecte..sa comentam..sa ne dam cu parerea...si orice ai face...lumea tot comenteaza, dar sa schimbam ceva..sa ne mobilizam sa facem ceva bun....de ce? E mai usor sa critici, nu? Din punctul meu de vedere Predoiu chiar are sanse reale de a fi desemnat candidatul dreptei...singurl dezavantaj fiind notorietatea, care se poate castiga rapid pana in alegeri. Este un adevarat profesionist, o experienta mare in justitie si cu o imagine externa foarte buna...iar asta va conta mult.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ