VICTOR PONTA: Voi candida împotriva lui Crin Antonescu la prezidenţiale

| 03 iul, 2014

Alegeri PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a declarat joi că în cazul în care USL ar fi rămas, nu ar fi candidat niciodată împotriva lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale şi că îl consideră pe fostul preşedinte al PNL singurul contracandidat cu profil prezidenţial dintre cei de la PNL şi PDL.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Le-am spus întotdeauna colegilor mei că nu voi candida niciodată la preşedinţia PSD împotriva lui Adrian Năstase. În 2010, cu cinci zile înainte de Congresul PSD, Adrian Năstase a anunţat că se retrage, atunci am candidat eu, sâmbătă şi am şi câştigat. Crin Antonescu ştie foarte bine, pentru că trei ani am stat cu el mai mult decât am stat cu familia, că nu aş fi candidat niciodată împotriva lui. Dacă rămânea USL, nu candidam, dacă revine USL şi refacem tot ceea am spus că facem, da, mă retrag. Dacă situaţia e cea de acum, sigur că voi candida împotriva sa", a spus Ponta la DC News.

El a adăugat că singurul contracandidat cu care ar putea să intre în turul doi al prezidenţialelor şi care are un profil prezidenţial este Crin Antonescu.


Victor Ponta candidat. "Cu siguranţă, cine intră în turul doi va fi un candidat puternic şi va fi un scor strâns. Singurul candidat care are un profil prezidenţial este categoric Crin Antonescu, pentru că dacă vrei să fii preşedintele unei ţări trebuie să ai o anumită viziune, un anumit nivel pe politică internă, pe politică externă, să stârneşti speranţe, aşteptări, să spui 'alegeţi-mă preşedinte pentru că iată cum văd eu România'. Cu tot respectul pe care îl am pentru domnul Blaga şi domnul Iohannis, nu au anvergură, sunt oameni cu anumite limite şi sper să nu o ia cineva ca pe o jignire. Cred că Sorin Oprescu a explicat mai plastic: sectorul 4 e de patru ori cât Sibiul, deci ar fi mai bun Piedone de preşedinte. Am fost astăzi la Robert Negoiţă de dimineaţă, e şi mai mare sectorul 3. (...) Aş avea aşa un surâs de satisfacţie să văd că în turul doi sunt cei doi pucişti din 2012, eu şi Crin', a afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ