VICTOR PONTA, avertisment răspicat în PSD

| 03 iul, 2014

VICTOR PONTA CANDIDAT. Victor Ponta a declarat, joi, că l-ar putea da afară din partid inclusiv pe preşedintele executiv Liviu Dragnea, dacă acesta, în loc să-l ajute în campania prezidenţială, 'se ocupă (...) să fie prim-ministru', dar liderul PSD a precizat că nu va fi cazul, arătând că Dragnea este 'un personaj politic inteligent'.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. 'Nu discută nimeni despre pielea ursului din pădure. Deci, până pe 16 noiembrie, dacă e vreunul care vrea să fie preşedinte PSD, prim-ministru, îl dăm afară. Îl dăm afară, că înseamnă că nu e cu noi', a declarat Ponta, într-un interviu acordat dcnews.ro.

Întrebat dacă l-ar da afară chiar şi pe preşedintele executiv Liviu Dragnea, premierul a răspuns: 'Dacă Liviu Dragnea acţionează, în loc să mă ajute în campanie - şi el e şeful de campanie şi mă va ajuta -, dacă se ocupă cu, domne, să fie prim-ministru (...), da, dar nu va fi cazul, pentru că Liviu Dragnea este un personaj politic extrem de inteligent şi de pragmatic şi ştie foarte bine că a fost alături de mine de la Congresul din 2010 şi că, atât timp cât am fost uniţi noi doi, am câştigat tot'.

El a arătat că nu ar ezita să facă excluderi în situaţii de acest gen.

Citește și: Victor Ponta: Cine se ocupă de cine îmi ia mie locul până pe 16 noiembrie, va pleca din partid a doua zi

PREZIDENȚIALE 2014. 'Eu vă garantez că cei doi, trei lideri de care se vorbea prin presă au recepţionat direct mesajul meu şi eu cred că nu va fi cazul. Dacă va fi cazul, nu voi ezita şi vă garantez că va fi un vot în unanimitate de data asta, să-l excludem, dar nu va fi cazul', a afirmat Ponta.

Acesta a relatat că la Orăştie le-a spus liderilor social-democraţi că până după turul întâi al alegerilor prezidenţiale nu trebuie să existe discuţii despre cine va fi prim-ministru.

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. 'După turul întâi, dacă rezultă că am şanse clare să câştig, îmi daţi un mandat, mă întâlnesc cu toată coaliţia de guvernare şi voi propune un mandat pentru toată funcţia de prim-ministru până în 2016', le-ar fi spus Ponta social-democraţilor, conform declaraţiei sale făcute pentru dcnews.ro.

Citește și: De ce este favorit VICTOR PONTA în cursa pentru Cotroceni

În ceea ce priveşte conducerea PSD, Ponta a arătat că la congresul PSD din februarie va susţine în funcţia de preşedinte pe cine va hotărî partidul.

VICTOR PONTA CANDIDAT. 'Dacă va fi cazul, partidul are conducere aleasă (...), eu vă garantez că în februarie, când se ţine congresul PSD, voi veni la Congresul PSD şi voi spune: 'pe cine hotărâţi voi, pe acela îl voi susţine', a adăugat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ