Victor Ponta: Băsescu a refuzat să-l graţieze pe GICĂ POPESCU

| 03 iul, 2014

Victor Ponta a declarat joi la o dezbatere organizată de DC News că a discutat o singură dată cu preşedintele Traian Băsescu pe tema graţierii unei persoane, în cazul Gică Popescu, pe care preşedintele a refuzat-o.

"Despre graţieri am avut o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu în doi ani şi jumătate de când sunt prim-ministru, o singură dată despre un caz: despre cazul Gică Popescu. Am spus, domnule preşedinte, dacă dvs. aţi fi de acord, eu am vorbit cu ministrul Justiţiei şi avizul ar fi favorabil, pozitiv (...) Mi-a zis, nu, orice aviz îmi daţi, voi respinge. În rest, nu am discutat niciodată despre acest subiect cu preşedintele Băsescu', a precizat prim-ministrul.

Victor Ponta a adăugat că a contrasemnat un singur decret de graţiere în urmă cu o lună şi jumătate referitor la 'acea femeie care avea mulţi copii'.

Întrebat dacă l-ar graţia pe Traian Băsescu, în cazul în care ar ajunge preşedinte, Ponta a spus că nu ar face acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ