Elena Udrea: Aş vota din nou cu Traian Băsescu dacă ar candida

| 03 iul, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi că dacă preşedintele Traian Băsescu ar putea candida din nou în toamnă pentru funcţia de preşedinte l-ar vota cu toată încrederea, subliniind că ţara nu trebuie lăsată 'pe mâna celor care se pregătesc voioşi şi grăbiţi să pună mâna pe ea'.

'Vă rog să îmi permiteţi să fac şi eu o mărturisire şi eu am votat întotdeauna cu preşedintele Traian Băsescu şi recunosc că aş vota cu tot sufletul şi cu toată încrederea şi în noiembrie dacă ar vrea să candideze din nou, dar noi suntem cei care respectăm statul de drept, respectăm Constituţia ştim că la alegerile din noiembrie Traian Băsescu nu mai poate candida. Aşa că trebuie să descurcăm cumva să nu lăsăm ţara pe mâna celor care se pregătesc voioşi şi grăbiţi să pună mâna pe ea şi eventual să ducă România acolo unde era în urmă cu 10 ani', a declarat Elena Udrea, la dezbaterea 'Democraţie şi stat de drept în România', organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ