Proiectul Iohannis 2014 – oamenii lui Băsescu să mai decidă soarta României pentru încă 10 ani

| 03 iul, 2014

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis umblă acum în prime-time-ul televiziunilor autohtone pentru a prezenta românilor planurile sale pentru următorii 10 ani, planuri de conservare și perpetuare a politicilor asumate și practicate în cadrul regimului Băsescu.

Klaus Iohannis candidat. Pe zi ce trece ne dăm seama tot mai bine de cine este în realitate Klaus Iohannis. Fără să ne legăm de scheletele pe care le ascunde în dulap primarul Sibiului - acuzaţiile de trafic de copii, problemele cu legea sau averea câștigată în mod fraudulos - neamțul este, fără doar și poate, personajul politic care îl va ajuta pe Traian Băsescu să conducă din umbră România și să păstreze regimul pe care l-a impus în ultimii 10 ani, este omul de paie al președintelui, cel care execută cu o precizie germană ordinele venite de la Cotroceni, cel care, ajuns în funcția de șef al statului, va condamna România și românii la încă un deceniu de disperare.

Citeşte şi: Candidaţi preşedinţie 2014. PNL şi PDL vor avea candidat unic la Preşedinţie până la sfârşitul lunii iulie

Candidaţi preşedinţie 2014. De când a prins gustul politicii de la nivel central, primarul Klaus Iohannis prinde din ce în ce mai mult curaj, bazându-se firește pe susținerea lui Băsescu și a popularilor europeni, care nu au niciun motiv să scape din mâini frâiele puterii conservate ani de-a rândul de președintele încă în funcție. Lăsând deoparte faptul că i-a suflat partidul lui Crin Antonescu, a încercat să forțeze mâna liberalilor să-l desemneze candidat la prezidențiale, iar acum îl discreditează public pe Crin, punând decizia acestuia de a reveni în cursa pentru Cotroceni drept o apucătură, Iohannis umblă acum în prime-time-ul televiziunilor autohtone pentru a prezenta românilor planurile sale pentru următorii 10 ani, planuri de conservare și perpetuare a politicilor asumate și practicate în cadrul regimului Băsescu. Pe scurt, proiectul Iohannis 2014 – oamenii lui Băsescu să mai decidă soarta României pentru încă 10 ani.

Fuziune PNL-PDL. Klaus Iohannis se dă de gol că este girat de popularii europeni și, implicit, de Traian Băsescu, prin accelerarea fuziunii PNL-PDL, încercările de a-l scoate pe Antonescu din schemă, lăcomia de care dă dovadă râvnind la funcția supremă în stat cu sprijinul unui partid din care nu face parte de foarte mult timp, dar și prin nenumăratele declarații făcute. Nu mai departe afirmațiile acestuia conform cărora visul să candideze în cursa prezidențiale s-a înfiripat de mai bine de 13 ani, ori repetatele declarații ale lui Băsescu, Boc și chiar Udrea de susținere a candidaturii lui Iohannis dau de gândit că e ceva putred la mijloc.

Citeşte şi: IOHANNIS anunţă cum votează PNL cererile de arest: E inadmisibil ce face PSD!

Alegeri prezidenţiale 2014. Ne aflăm în situația în care le putem acorda liberalilor prezumția de nevinovăție plecând de la premisa că nu-și dau foarte bine seama în acest moment în ce direcție se îndreaptă partidul, în orice caz, dacă așa stau lucrurile, nu va dura foarte mult până când mâna de fier a lui Băsescu își va face simțită prezența în PNL prin intermediul lui Iohannis. Mai departe de atât, nu ne rămâne decât să sperăm că România nu va fi condamnată la încă un deceniu de disperare din cauza combinației mortale dintre PNL și PDL, partide pregătite să mai dea arunce asupra noastră un blestem de 10 ani în persoana neamțului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ