ANTONESCU: Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu. Partidul lui e făcut în debaraua PSD

| 03 iul, 2014

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL,a declarat, în direct la România TV, că nu are nicio urmă de respect pentru Călin-Popescu Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Antonescu a afirmat că îi respectă intenţia de a candida la preşedinţia României, dar că nu dă doi BANI pe persoana acestuia.

Citește și: Tăriceanu, ATAC năucitor la fuziunea PNL-PDL

„Partidul lui Tăriceanu e un partid făcut în debaraua PSD-ului. Şi aici nu acuz cu nimic PSD-ul. Şi dacă-şi pune mintea, Chiţoiu îl bate pe Tăriceanu dacă e să fie competiţie în partid pentru conducerea partidului. Dar nu cred că va fi competiţie în acel partid făcut de Tăriceanu, pentru că Tăriceanu pierde. Cei care s-au dus după el s-au dus la PSD, la uşă.

Citește și: Iohannis îl acuză pe fostul lider PNL că face jocul PSD: Cei care au plecat cu Tariceanu sunt nişte frustraţi

Nu dau doi BANI pe domnul Tăriceanu, îi intenţia de a candida la preşedinţia României. Dar, ca persoană, nu dau doi bani pe el”, a spus Antonescu.

Citește și: Crin Antonescu: Nu sunt candidatul nimănui la alegerile prezidenţiale. Dar sunt gata s-o fac

PREZIDENȚIALE 2014. Crin Antonescu a mai spus că, dacă Tăriceanu era nemulţumit, atunci trebuia să-şi exprime nemulţumirea în interiorul PNL. Iar acest lucru trebuia făcut prin anunţarea sa ca şi candidat la preşedinţie, pentru a vedea ce susţinerea are în interiorul grupării liberale.

Citește și: Cine mai pleacă din PNL-ul băsist

 

Citeste mai mult pe RomâniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ