Tăriceanu, ATAC năucitor la fuziunea PNL-PDL

| 03 iul, 2014

FUZIUNEA PNL-PDL. Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a declarat joi că fuziunea PNL-PDL are printre obiective asigurarea unor posturi importante pentru membrii familiilor celor de la conducerea celor două formaţiuni, dându-l ca exemplu pe Crin Antonescu, despre care a spus că şi-a propulsat soţia vicepreşedinte în Partidul Popular European.

'Paşii repezi care sunt făcuţi în aceste zile către fuziunea cu PDL nu fac decât să confirme că aşa-zisul proiect de unificare a dreptei, care a fost lansat de Băsescu, ajunge să fie pus în operă de aceste persoane care fac parte din conducerea PNL. Nu mă refer la marea masă a membrilor de partid, care am impresia că au fost puşi în faţa faptului împlinit. Asistăm la un proiect care este impus de actuala conducere în jos şi care ca obiective asigurarea unor posturi importante pentru membrii familiilor, cum este cazul fostului preşedinte PNL, care şi-a propulsat soţia vicepreşedinte la Partidul Popular European. Vom mai vedea şi alte lucruri în perioada care urmează', a spus Tăriceanu la lansarea Partidului Liberal Reformator.

FUZIUNEA PNL-PDL. El a adăugat că ceea ce a văzut recent la Congresul PNL a fost, de asemenea, 'întristător'.

'Am văzut cum un congres al unui partid cu pretenţii nu este capabil să facă nicio dezbatere ideatică. Mai mult, am asistat la o inovaţie, şi anume prezentarea rezoluţiilor verbale. S-au mulţumit la a lua câteva decizii exclusiv legate de alegerile şi numirile unor persoane în diferite funcţii şi un congres întreg nu a dezbătut niciun proiect, nicio idee. Asta este marca care defineşte în acest moment PNL', a menţionat Tăriceanu.

FUZIUNEA PNL-PDL. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a lansat joi Partidul Liberal Reformator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ