Câţi parlamentari intră în partidul lui TĂRICEANU? Preşedintele Senatului: Nu stau să fac contabilitate

| 03 iul, 2014

Partidul lui Tariceanu. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a evitat sa spuna cati parlamentari se vor inscrie joi in partidul de sorginte liberala pe care urmeaza sa il infiinteze, Partidul Liberal Reformator, ce se va lansa in cursul dupa amiezii de joi.

Partidul lui Tariceanu. "Am spus ca nu stau sa fac contabilitate, dar sunt numerosi parlamentari care se vor inscrie in formatiunea care se va infiinta azi", a declarat Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca toti cei care vor dori vor fi primiti. "E o problema de constiinta a fiecaruia, cei care sunt atasati de ideile liberale sunt bineveniti", a adaugat fostul presedinte al PNL.

Intrebat cum comenteaza afirmatia premierului Victor Ponta, care a declarat miercuri ca ar fi gata sa reinfiinteze USL impreuna cu partidul liberal infiintat joi, Calin Popescu Tariceanu a spus ca deocamdata e preocupat de demersurile de infiintare a partidului.


Citeşte şi: Partidul Liberal Reformator şi candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu răstoarnă calculele dreptei


"Am luat nota de aceasta declaratie a premierului Ponta, care e demna de salutat. In conditiile in care vom avea un numar semnificativ de parlamentari va trebui sa ii consult", a spus Tariceanu.

Tariceanu si PNL. Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia din PNL in aprilie, dupa ce liberalii au iesit din cadrul USL si de la guvernare. Tariceanu a incercat sa se reinscriein partid in preajma alegerilor europarlamentare, in filiala Satu Mare, si a avut o tentativa de a lansa un alt partid liberal, care insa nu a reusit.


Mai multi parlamentari liberali au fost exclusi sau si-au dat demisia in ultimele luni din PNL, fiind acuzati de tradare si apropiere prea marede PSD si de premierul Victor Ponta.

Astfel, sunt asteptati sa fie printre fondatorii Partidului Liberal Reformator Radu Stroe, Andrei Gerea sau Daniel Chitoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
ciocirlan victor
PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR.
Cum pot sa ma inscriu in PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR.
03 iul, 2014
constantin
Bravo d-le Tariceanu esti un om de valoare si meriti pe deplin stima cetatenilor acestei tari, am avut inclusiv salarii decente in perioada cat ati condus guvernul, deasemenea nu ati permis unui excroc si unui mafiot ca basescu sa se implice in trburile GUVERNULUI. Referitor la antonescu care nu merita sa i scriu numele cu litera mare este un TRADATOR SI UN GOLAN LA FEL CA SEFUL SAU BASESCU ,acesta a distrus USL, ma uimeste faptul ca vrea sa mai si candideze la presedintie, un MAGAR.
04 iul, 2014
Andrei
Candidat
Sa candideze, doar asa se mai face inca odata de ras.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ