PNL a intrat în alianță cu PDL și a descoperit gustul abuzului de putere

| 03 iul, 2014

Ceea ce veți citi în continuare se încadrează perfect la categoria „ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”. Primarul penelist al Timișoarei, Nicolae Robu, l-a lăsat pe viceprimarul Traian Stoia, membru PSD, fără secretare, asta după ce în ultimele luni i-a mai tăiat din atribuții. Practic, Stoia este acum incapacitat să își desfășoare activitatea, și aceea mult subțiată în ultima perioadă.

Pentru Robu toate acestea sunt o joacă, o glumă, având în vedere că edilul timișorean nu se putea abține din râs când a făcut anunțul. Viceprimarul social-democrat a fost „sancționat” pentru că „nu a fost cuminte” și nici „corect față de echipa din care face parte”.

Dacă acest gest al lui Robu vi se pare deplasat, gândiți-vă la faptul că vorbim despre omul care a trecut dincolo de clasicele panseluțe și a cumpărat palmieri pentru a înfrumuseța Timișioara, acest paradis tropical al României nerunoscut nouă, cetățenilor de rând.

Atitudinea lui Robu este reprezentativă pentru aroganța caracteristică PDL, care pare a fi molipsitoare și s-a transmis și viitorilor aliați din PNL. Să te comporți atât de sfidător față de un ales local și apoi să râzi copios, lăudându-te în fața presei „cum l-ai făcut pe fraier”, nu trezește decât dezgust. Probabil că Robu a rezolvat problemele cu clanul Cârpaci, cel care prin metode ilegale a obținut întreg centrul Timișoarei, iar acum are chef de glume.

O astfel de atitudine trădează un caracter urât, avid de putere, o persoană care se consideră veșnică în funcția pe care o ocupă și cu puteri absolute asupra tuturor membrilor instituției pe care o conduce. Din păcate pentru timișoreni, o astfel de persoană este primarul orașului lor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ