PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor, PSD nu s-a arătat interesat de ţară, PNL nu a spus "stop"

| 13 feb, 2014

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declară că USL a fost "dezamăgitor", pentru că PSD nu a fost interesat de "problemele reale ale ţării", ci doar cum "să acapareze cât mai multă putere", însă o parte din vină aparţine şi PNL pentru că nu a atras atenţia că este partener egal, spunând "stop".

"În percepţia mea, USL Timiş a funcţionat foarte bine, nu însă excepţional, în timp ce USL la nivel naţional a fost dezamăgitor. Iar vina pentru asta aparţine PSD, care nu s-a arătat deloc interesat de problemele reale ale ţării, ci doar cum să acapareze cât mai multă putere, inventând în acest sens o structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România şi probabil nici prin alte părţi, iar în compensaţia ineficienţei venind cu tot felul de idei populiste precum deja celebra «electorată», impozitarea diferenţiată şi altele", a declarat, joi, corespondentului Mediafax Nicolae Robu.

Preşedintele PNL Timiş a mai spus că şi PNL are o vină pentru slaba funcţionare a USL şi anume că nu a atras atenţia PSD că este partener egal. "PNL are vina că nu a spus la timp «stop, suntem parteneri egali, aşa am obţinut voturile cetăţenilor şi aşa trebuie să funcţionăm, stop nu pentru ce vreţi voi să faceţi, ne-au ales oamenii, haideţi să ne ocupăm de ce am promis». UNPR şi PC n-au, în opinia mea, decât vina că se încăpăţânează să existe", a spus Robu.

Tag-uri: Nicolae Robu, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 2014
pensionar
CINE VORBESTE IN MAFIA LOCIUNTELOR DI ROMANIA.Liberal sa faci pe nestiute, si spital de tbc evacuat ca a fost cunparat fals????/Asta e marca liberalizmului, de si nici cu psd nu mi=e rusine, .Sunt frati cu pdl, taranisti, udemeristi si marul otravit.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ