VASILE BLAGA a ales-o pe nevasta lui CRIN ANTONESCU

| 03 iul, 2014

Trecerea PNL de către Crin Antonescu la popularii europeni (PPE) nu a avut niciun alt raţionament decât obţinerea unei funcţii călduţe pentru nevasta acestuia, Adina Vălean. Argumentul că PNL nu se mai simţea de dreapta în grupul liberalilor europeni (ALDE) este credibil numai pentru proşti.

Crin Antonescu a trădat tot ce a putut pentru a obţine posturi călduţe pentru el şi familia lui, dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, Crin, din candidatul cert pentru prezidenţiale, a rămas pe tuşă. Mai întâi, Traian Băsescu i-a oferit iluzia că va fi candidatul dreptei dacă va rupe USL şi Antonescu s-a conformat. După ce a fost trădat de Păpuşarul de la Cotroceni a încercat să se folosească de Klaus Iohannis pentru a-şi fideliza dreapta, numai că şi neamţul i-a aplicat acelaşi tratament ca Băsescu. Acum Antonescu este o rezervă de lux în PNL pentru candidatura la prezidenţiale.

Citeşte şi: CRIN ANTONESCU sfidează inteligența românilor - Nu am făcut favoruri Adinei Vălean

Din toţi aceşti aliaţi politici Vasile Blaga s-a dovedit a fi cel mai de încredere. Liderul PDL a contribuit la alegerea soţiei lui Antonescu, Adina Vălean, în poziţia de vicepreşedinte a Parlamentului European. Se pare că plata lui Antonescu pentru susţinerea primită pentru soţie a fost să mute PNL din ALDE în PPE. Oare cum se simte doamna Monica Macovei, mult mai activă decât Vălean, că încă o dată a fost dată la o parte pentru jocuri politice? Chiar simt un fel de compasiune pentru distinsa doamnă, pentru că dintre toţi europarlamentarii PDL ea a rezonat cel mai bine cu Barroso, Reding atunci când a fost cazul să pună la punct România.

Citeşte şi: Fuziunea PNL-PDL a murit. Trăiască alianţa!

Din fericire pentru România, printre vicepreşedinţii Parlamentului European se regăseşte doamna Corina Creţu, care nu a vorbit niciodată ţara noastră de rău, i-a apărat pe români şi se bucură de apreciere la nivel european. Se pare că pentru liberali trădarea este la ordinea zilei dacă aduce un loc cald pentru anumiţi oameni. Pentru liberali, sloganul „dreptate până la capăt” s-a transformat în „trădare până la capăt”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
radu
pai sunteti niste prosti, slugi fara imaginatie si fara talent.
03 iul, 2014
palada
civilizat:" sotia" ,nu nevasta....
sluga ......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ