TRAIAN BĂSESCU: CNA a devenit un instrument de protejare a abuzului pe care îl fac unele trusturi de presă

| 03 iul, 2014

Traian Băsescu CNA. Traian Băsescu a declarat joi despre Consiliul Naţional al Audiovizualului că a devenit un instrument de protejare a abuzului pe care îl fac unele trusturi de presă.

Traian Băsescu: "Nu învinovăţesc niciun ziarist, dar acuz CNA că a devenit un instrument de protejare a abuzului pe care îl fac unele trusturi de presă. Nu fac vreo vinovăţie unui ziar sau unei televiziuni, politica editorială este liberă şi unul din elementele statului de drept, dar când ea se transformă în propagandă împotriva statului de drept CNA are obligaţia să reacţioneze. CNA este o instituţie care nu funcţionează".

Şeful statului a precizat că instituţia Avocatului Poporului şi CNA trebuie 'urgent' aduse la funcţionarea normală, specifică unui stat de drept.

Citeşte şi: Traian Băsescu laudă B1 şi EVZ şi atacă CNA

Traian Băsescu CNA. 'Avem două mari probleme instituţionale, funcţionarea CNA şi funcţionarea Avocatului Poporului. Aceste două instituţii extrem de importante în alinierea statului de drept la valorile democraţiei trebuie urgent aduse la funcţionarea normală, la funcţionarea specifică unui stat de drept de către cei care au în mână posibilitatea de a corecta funcţionarea celor două instituţii'', a arătat Băsescu.

Tag-uri: cna, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ