Angajată terorizată de șefa CNA: „Mi-a spus că mă castrează!”

| 07 iul, 2014

Un angajat al CNA a fost prezent în studioul Realitatea TV şi a făcut mărturisiri despre atmosfera care domneşte în instituţie sub conducerea Laurei Georgescu. “Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul “Fă” este la ordinea zilei."

„Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. A savurat momentul”, a dezvăluit la Realitatea TV Mariana Popa, consilier superior în cadrul CNA, potrivit reportervirtual.ro.

Citeşte şi: Petiția online pentru demiterea președintelui CNA, semnată de aproape 3.000 de persoane în două zile

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a încurajat pe angajaţi spre delaţiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancţionată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplină şi, pe de altă parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituţia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează. Era de faţă la momentul respectiv şi directorul postului Trinitas TV. Apelativul “Fă” este la ordinea zilei.

Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă că nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv.

Au fost trimişi oameni la mine de Laura Georgescu să semnez acte fără să le citesc şi acte antedatate“, a declarat Mariana Popa în cadrul unei emisiuni speciale Realitatea TV cu Lavinia Şandru.

Citeşte şi: Noi înregistrări cu şefa CNA: „Îmi vine să iau fierăstrăul să-ţi tai bucăţi din corp care îţi atârnă“

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ