O angajată CNA dezvăluie: Laura Georgescu e interesată de Realitatea TV, categoric

| 08 iul, 2014

O angajată CNA a declarat, marţi, că Laura Georgescu, şefa CNA, este interesată de anumite posturi de televiziune. "Doamna e interesată de Realitatea TV, categoric. Au fost analizate sub lupă toate declaraţiile", a spus angajata CNA.

"Eu nu pot să îi cer demisia pentru că sunt funcţionar public. Îmi doresc toate organismele statului, respectiv parlamentul, guvernul care a numit-o pe doamna Georgescu, să ia act de toate sesizările făcute, să ţină cont de nişte angajaţi care au fost terorizaţi la serviciu, care au fost ţinuţi peste program. Pe doamna Georgescu o interesa portretul ei, cum e văzută de anumite posturi TV, mai cu seamă criticile care au venit tardiv. Colegii din presă care veneau la CNA ştiau toate aceste lucruri. Lucrez în direcţia de monitorizare de 9 ani de zile şi cred că o fac foarte bine. Pe mine m-a jignit. M-a împiedicat să particip la concursul pentru postul de director la monitorizare. M-a trimis la psihanalist. Monitorizarea e o muncă de mare uzură", a declarat angajata CNA pentru realitatea.net.

Citeşte şi: Şefa CNA, prima reacţie în scandalul înregistrărilor

Angajata mai spune că sunt puşi să monitorizeze excesiv anumite posturi: "Doamna e interesată de Realitatea TV, categoric. Au fost analizate sub lupă toate declaraţiile. Realitatea TV, B1, Naşul TV, toate posturile care o criticau pe doamna Georgescu".

Întrebată dacă anumite posturi sunt favorizate, angajata CNA a răspuns: "La Antena 3, au intrat rapoarte la calup. Sunt cele mai multe reclamaţii la ora actuală".

Citeşte şi: Angajată terorizată de șefa CNA: „Mi-a spus că mă castrează!”

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ