Ponta: Laura Georgescu nu a fost propusă de PSD la şefia CNA

| 02 iul, 2014

Victor Ponta a declarat miercuri că preşedinta CNA, Laura Georgescu, nu a fost propusă în funcţie de PSD iar dacă se face un proiect de lege prin care membrii CNA să poată fi revocaţi, social-democraţii îl vor susţine.

"După cum ştiţi foarte bine, doamna Georgescu nu a fost propusă de PSD şi după cum ştiţi, membrii CNA nu pot fi revocaţi. Am văzut o iniţiativă, domnul Ştirbu a anunţat că va face o iniţiativă parlamentară prin care să poată fi revocaţi membrii CNA, dacă o face domnul Ştirbu, de la PNL- PDL, noi o votăm', a spus Ponta la Palatul Parlamentului întrebat dacă partidul său o mai susţine pe preşedinta CNA, Laura Georgescu.

Citeşte şi: Scandal la CNA. Laura Georgescu a fost audiată de Parlament

Ponta a negat că ar fi avut o discuţie cu Georgescu miercuri dimineaţă, aşa cum s-a vehiculat la Comisia de cultură de la Cameră, unde a fost audiată preşedinta CNA.

'Azi de dimineaţă? Eram la Vodafone, puteţi să verificaţi', a răspuns Ponta întrebat despre presupusa discuţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ