Ponta: Europa spune că nu avem probleme cu carnea de vită. Probabil autorităţile din Rusia greşesc

| 02 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că toată lumea din Europa spune că România nu are nicio problemă legată de carnea de vită şi doar Rusia constată că există o problemă, el conluzionând: "Probabil că cei care greşesc sunt autorităţile din Rusia".

Premierul a participat, miercuri, la şedinţa plenului Camerei în care au fost ratificate acordurile de asociere cu UE ale R. Moldova, Georgiei şi Ucrainei. După eveniment, Ponta a răspuns, pe holul Parlamentului, unor întrebări ale jurnaliştilor.

"A informat şi preşedintele ANSVSA dacă, respectând toate procedurile europene, care sunt foarte stricte, toată lumea din Europa spune că România nu are nicio problemă şi doar Rusia constată că avem o problemă, probabil că cei care greşesc sunt autorităţile din Rusia", a spus Ponta, întrebat despre subiectul legat de interzicerea importurilor de bovine, carne de vită şi produse derivate din România.

Preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a declarat marţi seară,  după ce Rusia a anunţat interzicerea importurilor de carne de vită din România invocând boala vacii nebune - că există o suspiciune de "caz atipic" depistat la o carcasă, nefiind însă cunoscută provenienţa animalului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ