Ponta: Nu vom avea în viitoarele 12 luni o Lege a graţierii şi amnistiei

| 03 iul, 2014

Victor Ponta a exclus posibilitatea ca peste un an, după ce ar ajunge preşedinte, să intre în vigoare o lege a amnistiei şi graţierii. Pe termen mai lung, Ponta a evitat să se pronunţe afirmând că acest lucru depinde de ce va decide Parlamentul.

Întrebat dacă, în eventualitatea în care ajunge preşedinte, sunt şanse mari să apară o lege a amnistiei şi graţierii în următoarele 12 luni, Victor Ponta a răspuns: "Nu, în următoarele 12 luni, nu. Dacă va exista o majoritate covârşitoare în Parlament pe acest subiect, nu ştiu", conform dcnews.ro.

Citeşte şi: Ponta: Legea amnistiei nu se reia în această sesiune parlamentară; nu mai există o susţinere în USL

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat pe 6 aprilie că este exclus ca PSD să voteze în 2014 legea amnistiei.

"Nu se pune problema ca noi în 2014 să discutăm de votarea acestei legi. Este exclus. În 2015, nu noi, nu se ştie ce se întâmplă în ţară, cine vine preşedinte, Doamne fereşte, nu se ştie ce se întâmplă în Parlament, (..) ce instabilitate poate să apară în ţara asta", a spus Dragnea la postul Digi 24.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ