Ponta: Legea amnistiei nu se reia în această sesiune parlamentară; nu mai există o susţinere în USL

| 03 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că proiectul de lege privind amnistia nu va fi repus în dezbatere în această sesiune parlamentară pentru că majoritatea USL nu mai susţine iniţiativa legislativă.

'Proiectul de lege privind amnistia nu mai este susţinut de PSD. Categoric, nu. Nu se mai reia proiectul în această sesiune. Nu se mai discută despre graţiere, amnistie. Nu mai există o susţinere în USL pentru acest proiect. (...) Atât timp cât această majoritate parlamentară este împotrivă, evident că nu trece aşa ceva', a afirmat Ponta la Parlament.

Întrebat dacă proiectul va fi respins definitiv de parlamentari, Ponta a spus: 'Asta este treaba Parlamentului'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 2014
Calianu.
Ponta lupta ca la "48",pe viata si moarte.
Subiectul gratiere si amnistie nu s-a anulat ,ci,doar a fost amanat din cauza unor neintelegeri din Uniunea Social Liberala. Domnul Ponta este constient ca au trecut zece ani si inca are obligatii morale si materiale fata de profesorul lui,Adrian Nastase,caci fara ajutor , premierul actual nu primea titlul de "DOCTORE" in stiinte juridice,folosind metoda de plagiatura,un fel de furt intelectual,cu consecinte morale si materiale. Totusi,pana la sfarsitul sesiunii parlamentare va emite legia amnistiei si gratierii, pentru ca se gandeste ca nu si-a decontat factura fata de nepotul matusii Tamara si viata de puscarias este greu de suportat. Este adevarat , se spera ca prin niste smecherii avocatesti si cu ajutorul premierului,Ady va mai sta in puscarie maxim 1-2 luni. Important ca in prezent nu este o lege de confiscarea in intregime a averilor obtinute prin furt,astfel cand scapa din inchisoare,averea de cca 15 milioane in testament ramane intacta. In asemenea conditii orce "GAINA" isi doreste sa stea in puscarie doi ani si la intoarcere sa posede o avere de ordinul a 15 milioane de euro,dupa care sa sfideze celor 19 milioane de romani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ