Ponta: Dacă vor fi necesare modificări urgente în Cp şi Cpp, le vom face miercuri

| 03 feb, 2014

Guvernul va modifica miercuri Codul penal şi Codul de procedură penală, intrate în vigoare la 1 februarie, doar dacă sunt invocate chestiuni care nu necesită o dezbatere publică, a afirmat luni premierul Victor Ponta.

'Decizia o luăm miercuri în şedinţa de Guvern, în funcţie de toate analizele care se fac până atunci. Vineri s-au afişat pe site-ul Ministerului Justiţiei propunerile şi se va face analiza acestora pentru a vedea care sunt cele mai urgente sau care pot fi lăsate, aşa cum e şi normal de altfel, în dezbaterea şi adoptarea de către Parlament. (...) Dacă e ceva urgent şi care nu necesită o dezbatere publică - am discutat la un moment cu preşedintele Înaltei Curţi, era o chestie de organizare a instanţelor, adică câţi judecători intră -, dacă sunt urgente, le facem miercuri', a afirmat Ponta la Parlament.

El a precizat că cele două coduri sunt legi de importanţă excepţională şi e bine să fie dezbătute de către Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ