Ponta despre deszăpezire: Băsescu ori minte, ori habar nu are ce se întâmplă în ţară

| 03 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu "minte" în ceea ce priveşte contractele privind deszăpezirea, iar preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că şeful statului este 'incorect' când vorbeşte de o 'mascaradă televizată' în cazul operaţiunilor împotriva efectelor viscolului.

"Constataţi că domnul preşedinte Băsescu ori minte ori habar nu are ce se întâmplă în ţară, autostrada A2 este în funcţiune, contractele pentru autostrăzi şi drumuri naţionale nu le fac consiliile judeţene, deci vorbeşte nişte prostii îngrozitoare. De aceea nu cred că trebuie să-i răspundem noi. Cred că i-a părut foarte rău că a mers foarte bine deszăpezirea", a spus Ponta, conform Agerpres.

El a adăugat că militarii nu participă la deszăpezire, ci la salvarea de vieţi, intervenind cu mijloace tehnice în situaţii excepţionale.

"Preşedintele vorbeşte numai prostii"
, a completat premierul.

La rândul său, Crin Antonescu a susţinut că şeful statului a fost extrem de incorect vorbind de o 'mascaradă televizată' în cazul operaţiunilor de deszăpezire.

'Eu cred că autorităţile au făcut foarte mult. Cred că preşedintele Băsescu a fost încă o dată extrem de incorect în această seară atunci când a vorbit de operaţiunea de deszăpezire ca o mascaradă televizată. Dacă a vrut să atace doi miniştri, pe domnul Dragnea, pe domnul Duşa sau pe domnul prim-ministru are atâtea alte prilejuri să o facă. Aici este vorba de mii de oameni care au lucrat şi au lucrat bine şi şi-au făcut datoria', a declarat liderul PNL.

Cu privire la sugestia preşedintelui Traian Băsescu ca Guvernul să dea banii pentru deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei, Antonescu a afirmat că acest lucru ar reprezenta 'deturnare de fonduri'.

'Ca să ne ia DNA-ul sau ce?', a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu acuză existenţa unei 'mascarade televizate' în privinţa comandamentelor convocate pentru a acţiona în contextul condiţiilor meteorologice extreme, menită să fie 'o acoperire pentru banii care se vor da firmelor clientelare care au contracte de deszăpezire'.

Citeşte şi: Băsescu: Guvernul să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 2014
mihai
mare canalie
sa-i arate cineva zecile de reportaje de saptamana trecuta in care militari si jandarmi dadeau cu spor la lopata!
03 feb, 2014
STELIADE
NU STII CE VORBESTI
AI LASAT BATRANI INZAPEZITI , CARE ERAU SA MOARA DE FOAME SI DE SETE , ANIMALE FARA APA , CARE VOR SA TRAIASCA , AI DISTRUS TARA , ESTI CEL MAI MARE MINCINOS , AL TUTUROR TIMPURILOR , CUM POTI SA SPUI CA AI CONTRIBUIT LA DEZAPEZIRE , MIAR FI RUSINE SA SPUN ASA CEVA , ITI TRIMITI AGIOTANTI PE TEREN , DE CE NU TEAI DUS TU CA PREMIER , CA TEAI LAUDAT CA FACI CA DREGI SI NIMIC NU AI FACUT , EU NU AM PREGATIRE , CA PARINTII MEI , DUMNEZEU SA II IERTE , NU AU AVUT POSIBILITATE SA MA TINA LA FACULTATI , SI NICI SA IMI BAT JOC DE OAMENI NU AS FACVE ASA CEVA NICIODATA , NUMAI DUMNEATA POTI SA FACI ASA CEVA . CU STIMA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ