Predoiu se vede favorit: Mesaj pentru Iohannis și Antonescu

| 01 iul, 2014

Pe partea dreaptă de pregătește fuziunea, dar în același timp se dă și o luptă acerbă pentru desemnarea prezidențiabilului. Crin Antonescu a dat toate jocurile peste cap, în momentul în care a revenit, iar acum se vor face sondaje la comanda PNL, pentru a se vedea cine este mai prezidențiabil.

Din partea cealaltă, Cătălin Predoiu nu se lasă și îi anunță pe Iohannis și pe Antonescu că el este candidatul cu cele mai mari șanse de creștere pe termen lung.

”Sondajele de opinie arată altceva de la lună la lună, în funcție de evoluția evenimentelor. În ce mă privește, au arătat o creștere constantă și neîntreruptă de la intrarea în analize și faptul că am cea mai mare rezervă de creștere dintre toți candidații anunțați sau potențiali”, susține Cătălin Predoiu, într-un interviu acordat paginadepolitica.ro.

Predoiu susține că este pregătit să intre și mâine în cursa pentru Cotroceni. „Sunt pregătit pentru competiția prezidențială și voi fi din ce în ce mai bine pregătit până se dă startul”, spune prezidențiabilul PDL.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Marea problemă a lui Klaus iohannis – INCOMPETENŢA pentru funcţii mari

Cătălin Predoiu își compară situația cu cea a lui Traian Băssescu, care n-a fost locomotivă de la început.

”Să ne uităm în urmă și să vedem că nici Președintele Băsescu nu a fost „locomotivă” de la început. Îmi spunea în campania internă colegul Gheorghe Falcă, cum că a durat vreo patru ani până când PD a mișcat câteva procente în sus. Acumulările vin în timp. În plus, astăzi contează foarte mult capacitatea de a lucra în echipă. Eu pot să formez echipe și împreună să „tragem” cot la cot la rezultat”, a mai precizat Predoiu.

Citeşte şi: Crin Antonescu: Nu sunt candidatul nimănui la alegerile prezidenţiale. Dar sunt gata s-o fac

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ