Un adevăr spus de CRIN ANTONESCU despre KLAUS IOHANNIS: E lacom de putere

| 01 iul, 2014

Klaus Iohannis candidat. Nedorind să lase timp de gândire, răzgândire sau, în orice caz timp, de manevră taberei încă fidelă lui Crin Antonescu, Klaus Iohannis și-a dorit un vot fulger pentru desemnarea prezidențiabilului liberal, gândindu-se că în agitația provocată de votul pentru desemnarea președintelui PNL va avea câștig de cauză.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ne-am obișnuit ca în ultimul timp Crin Antonescu să ne ducă cu vorba, iar declarațiile sale să nu fie chiar în ton cu realitatea obiectivă și în concordanță cu faptele și deciziile asumate. Cu toate acestea, se pare că, cel puțin din când în când, lui Crin îi mai scapă și câte un adevăr, vorba aia - gura păcătosului adevăr grăiește. La acest nivel, ne referim la declarațiile acestuia cu privire la Klaus Iohannis, prin intermediul cărora Antonescu îl cataloghează pe neamț ca fiind lacom de putere.

Citeşte şi: Congresul PNL. Iohannis: Obiectivul liberalilor - câştigarea prezidenţialelor şi revenirea la guvernare

Klaus Iohannis candidat. Chiar dacă sunt izvorâte doar din simpla și neascunsa dorință a lui Antonescu de a fi desemnat candidatul comun al PNL și PDL la alegerile prezidențiale, vorbele fostului președinte al liberalilor sunt probate chiar de faptele lui Iohannis și de modul acestuia de a acționa în cadrul partidului. Numai dacă ne uităm retrospectiv la ascensiunea fulgerătoarea a acestuia în cadrul PNL și la faptul că proaspăt ales președinte voia să le forțeze mâna peneliștilor să-l desemneze, pe nepusă masă, la Congres, drept candidatul oficial la Cotroceni și tot este suficient pentru a ne forma o părere.

Candidaţi preşedinţie 2014. Așa cum recunoaște și Antonescu, jocul murdar al lui Iohannis este unul caracteristic al unui om însetat de putere. Nedorind să lase timp de gândire, răzgândire sau, în orice caz timp, de manevră taberei încă fidelă lui Antonescu, Iohannis și-a dorit un vot fulger pentru desemnarea prezidențiabilului liberal, gândindu-se că în agitația provocată de votul pentru desemnarea președintelui PNL va avea câștig de cauză. “De fapt, momentul surpriză a fost rezoluția propusă de proaspătul alesul președinte, Klaus Iohannis, privitoare la desemnarea candidatului PNL pentru Președinția României. Nu fusese discutată o asemenea rezoluție în Delegația Permanentă, care a pregătit ordinea de zi, și acesta este impulsul inițial al surprizei, cum bine o numiți, din finalul congresului. Acesta a fost un element-surpriză. La urma urmei, oricine, cu atât mai mult un președinte proaspăt ales al unui partid, poate propune orice rezoluție dorește, nimic nedemocratic, nestatutar, doar că mișcarea d-lui Iohannis nu m-a determinat pe mine să depun și eu o candidatură, ci a determinat din sală, pentru că nici dl Iohannis nu a formulat «propun o rezoluție care să sune așa Klaus Iohannis să fie candidatul la președinție», și atunci cineva din sală a propus să fie propus Klaus Iohannis, altul sau alții au cerut să fie Crin Antonescu”, a explicat Crin.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, ales preşedinte al PNL

Crin Antonescu candidat. Dacă lucrurile s-au mai așezat pentru Antonescu – numele lui este printre favoritele pentru Cotroceni, spiritele liberare s-au mai calmat în ceea ce-l privește -, pentru neamț greul abia începe. Iohannis se află acum în postura de a se apăra de loviturile venite din toate părțile, inclusiv din interiorul partidului și din partea lui Antonescu, iar la cât este redusă este viteza sa de reacție nu ne-ar surprinde să tragă pe dreapta înainte de cursa prezidențială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 2014
Androneasca Plagiatoarea
Păi cine l-a propulsat pe Mototol la putere, pe vremea când acesta era un Nimeni? Nu Antonescu l-a încălzit la sân şi l-a lăudat ca "soluţia miraculoasă"? Acum suportă consecinţele. Johannis vrea să-i sape şi groapa lui Antonescu, dar va cădea singur în ea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ