Se cere demisia purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale

| 07 iul, 2014

Purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a fost prins în tot acest scandal Bercea- Mircea Băsescu. Din PSD se cere oficial demisia lui Oprea, de către deputatul PSD, Ana Birchall.

“Eu cred dă domnul Bogdan Oprea trebuie să-și dea demisia. Când au fost difuzate pentru prima dată înregistrările cu Mircea Băsescu, eram într-un alt studio de televiziune. Imediat după aceea, Administrația Prezidențială, prin purtătorul său de cuvânt, domnul Bogdan Oprea, a început să spună că X și Y au încercat să șantajeze pe nu știu cine. În fine, prin declarațiile pe care le făcea arăta că are acces la dosarul cauzei. Bogdan Opre a tărât, încă o dată, Administrația Prezidențială într-un alt scandal. Procurorii au arătat că lucrurile nu au stat așa cum le-a prezentat domnul Bogdan Oprea. Îi mai cer, încă o dată, în mod oficial, demisia lui Bogdan Oprea. Sper să are onoarea și decența să nu mai tărâscă Administrația Prezidențială într-un astfel de scandal”, a zis Ana Birchall la un post de televiziune potrivit ştiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ