Klaus Iohannis candidat. Crin Antonescu și Klaus Iohannis, la mâna sforarilor din PNL

| 08 iul, 2014

Klaus Iohannis candidat. Crin Antonescu și Klaus Iohannis sunt la mâna sforarilor din PNL, iar cel din urmă se bucură de o susținere mai mare.

Klaus Iohannis candidat. Tot ce se întâmplă acum în tabară liberalilor nu face decât să vină ca o dovadă în plus a faptului că legea în partid o fac alții decât cei care ies la rampă zilnic cu declarații sau cei care în mod normal trebuie să fie lideri de facto ai PNL. Astfel, lăsând la o parte practicile democratice care doar la nivel declarativ se mai regăsesc în rândul liberalilor, alegerea viitorului prezidențiabil este stabilită în funcție de interesele fiecăreia dintre cele două tabere din interiorul PNL. Prin urmare, Crin Antonescu și Klaus Iohannis sunt la mâna sforarilor din PNL, iar cel din urmă se bucură de o susținere mai mare.

Citeşte şi: Antonescu şi Iohannis la cuţite – cum încearcă fostul lider PNL să blocheze gruparea PDL-PNL

Crin Antonescu candidat. Începutul sfârșitului politic a lui Antonescu se conturează în aceste zile, ultimele zbateri ale acestuia nefiind decât încercările penibile ale unui om orbit de visul Cotroceniului, care, prin alegerile nefericite, se condamnă la o ieșire pe ușa din dos a politicii. Loviturilor din ultima perioadă venite din partea celor pe care i-a păstorit timp de cinci ani li se mai adaugă încă două croșee de natură să-l facă K.O. pe Antonescu. Pe scurt, în ședința de ieri a liberalilor, propunerile lui Crin cu referile la modul în care trebuie ales prezidențiabilul PNL, propuneri care în mod evident i-ar fi sporit șansele, au fost respinse. Nici cercetarea sociologică aprofundată, care îi mai oferea o șansă lui Antonescu să-și mai cârpească imaginea și să mai câștige din încrederea electoratului, și nici desemnarea candidatului prin votul Delegației Permanente nu au avut sorți de izbândă.

Crin Antonescu candidat. În aceste condiții este puțin probabil ca Antonescu să iasă învingător din această ultimă bătălie, fostul președinte al liberalilor dând, deja, semne de resemnare - “Nu e deloc o nenorocire, fac mai departe ceea ce poate să facă un senator într-un partid, Partidul Naţional Liberal, cu atît mai mult dacă se reuşeşte proiectul unificării dreptei sau realizarea unui mare partid de dreapta, că se va numi PNL sau nu se va numi PNL. Merg mai departe”.

Citeşte şi: Antonescu: Stânga are un avantaj enorm. Nu avem decât o şansă

Klaus Iohannis candidat. Pe partea cealaltă, Iohannis, chiar dacă se bucură de o susținere mai mare, care în definitiv îl va ajuta să devină prezidențialilul comun al PNL și PDL la alegerile din toamnă, tot un om de paie rămâne, controlat de camarila însetată de putere. După o foamete mare datorată ieșirii de la guvernare, liberalii nu mai fi dispuși să susțină doar un om cu vorbele la el și să lase totul la voia sorții. Crin și Iohannis sunt în situația în care sforaririi din PNL le vor decide soarta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 2014
ferenczy stefanita
practic zici tu,dupa cateva luni de absenta la guvernare a PNL-ului,vine foametea...
bai prostovane,iti dai seama atunci ce foame avea PSD-ul cand a revenit?
dupa 2004,in 2009
iti dai seama ce sforarii au fost,din moment ce doctorul Ponta a ajuns ministru in relatia cu Parlamentul in guvernul Boc?
iti dai seama ce foamete,papusa gonflabila ce esti,tinuta in dormitor de consilierii lui Ponta?
08 iul, 2014
Maxi
Lasa mai , ca la foame si la lovituri la furaciuni, nu-i intrece nimeni pe liberali.Fii linistit, un partid care piere, nu mai are foame nici posibilitatea de furaciune, asa se fac si ei oameni cinstiti......vor fi comemorati....:) :)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ