Replică dură de la Cotroceni pentru Mihai Răzvan Ungureanu

| 12 iul, 2014

Mihai Răzvan Ungureanu este atacat de la Palatul Cotroceni. ”Pentru o funcție, la nevoie, ai fi chiar UDRIST”, este răspunsul unui consilier al președintelui Traian Băsescu, la scrisoarea deschisă adresată de Ungureanu șefului statului.

Consilierul de stat Cristian Hriţuc l-a atacat pe Mihai Răzvan Ungureanu despre care a spus că nu a avut bunul-simţ să îi scrie direct preşedintelui Traian Băsescu şi că a folosit o metodă pe care o numeşte "căutătoare de voturi". "Te tot autointitulezi băsist. Sunt convins că, dacă ar fi rost de o nouă funcţie, la nevoie ai fi chiar şi udrist", a mai scris Hriţuc într-o scrisoare deschisă trimisă cotidianului Adevărul şi adresată lui Ungureanu.

Atacul consilierul de stat a venit după o scrisoare deschisă adresată de Mihai Răzvan Ungureanu preşedintelui Traian Băsescu. "Indiferent ce veţi spune şi cât de multă dreptate veţi avea, toate declaraţiile dumneavoastră vor fi reinterpretate şi folosite de stânga pentru a lovi în cei care îl vor înfrunta pe Victor Ponta. (...) Vă cer să faceţi tot posibilul pentru a nu mai hrăni mecanismul odios pus la cale de Victor Ponta şi Antena 3. Cu fiecare zi în care nu le veţi oferi muniţie, vor deveni mai slabi şi mai nesiguri.", a fost mesajul transmis de Ungureanu şefului statului.

Fostul premier s-a arătat, astfel, nemulţumit de o replică a preşedintelui.

"El ce a facut. Trebuia sa stearga eticheta de băsist pentru a fi acceptat de Blaga in calitate de candidat, trebuia sa ii dea o proba de buna credinta si anti-basasescu. Nu a avut curaj sa lovească direct in mine, s-a racorit ca un adevărat barbat pe o femeie", a spus Traian Băsescu

Toate aceste replici vin în contextul în care Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea s-au atacat reciproc, în ultima perioadă, în mediul online.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ