Victor Ponta începe urcușul spre Cotroceni taman din fieful adversarilor

| 11 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Liderul PSD Victor Ponta a anunțat în premieră că în cadrul Consiliului Național de la sfârșitul acestei luni își va declara oficial intenția de a candida din partea Uniunii Social Democrate (USD). În discrepanță cu degringolada din zona „de dreapta”, unde cei doritori să fie urmași ai lui Traian Băsescu nu reușesc a avea un candiat comun.

O surpriză imensă a reprezentat interviul acordat de către Victor Ponta redacției EVZ. Șeful guvernului și-a anunțat candidatura la Președinția României exact unde nimeni nu se aștepta, în fieful media al băsismului. Mai mult, Victor Ponta a vorbit și despre ce va face dacă va câștiga alegerile prezidențiale. Acest lucru arată foarte clar că premierul Ponta vrea să fie un preşedinte total diferit de Traian Băsescu, un preşedinte al tuturor românilor.

Starea de surprindere a jurnaliștilor EVZ a fost spulberată imediat de către liderul PSD. Decizia de a-și anunța candidatura la această redacție a fost construită pe premisa că „un candidat la președinție trebuie să respecte pe toată lumea”. Iar că din momentul în care s-a hotărât să facă acest pas responsabilitatea de a răspunde și celor care nu îl votează a devenit cea mai importantă.

Citeşte şi: Victor Ponta: Ştiu cine ar putea deveni următorul premier. Am în minte numele înlocuitorului meu


Totodată, premierul Victor Ponta s-a arătat încrezător că va putea să convingă publicul Evenimentului Zilei că proiectul său pentru România este cel mai bun. De unde și rezultatele sale ca premier au fost unele deosebite: cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, fondurile europene au fost deblocate şi s-a ajuns la o absorbţie de 40%, iar țara noastră a ieșit din izolarea creată de Traian Băsescu pe arena internațională.

Astfel, liderul PSD Victor Ponta a anunțat în premieră că în cadrul Consiliului Național de la sfârșitul acestei luni își va declara oficial intenția de a candida din partea Uniunii Social Democrate (USD). În discrepanță cu degringolada din zona „de dreapta”, unde cei doritori să fie urmași ai lui Traian Băsescu nu reușesc a avea un candiat comun.

Citeşte şi: Ponta: Dacă ajung preşedinte nu voi graţia condamnaţi pentru violenţe sau corupţie


Mai mult, premierul a subliniat în cadrul interviului că în acest an „alegerile nu vor fi între stânga și dreapta, ci vor fi niște alegeri între un sistem care a funcționat și o schimbare pe care în special USL-ul și eu, ca unul dintre lideri, am propus-o”.  Totodată, Victor Ponta a declarat că alegerile prezidențiale nu vor fi câștigate de un tandem, ci de un candidat.

Drept urmare, capacitatea de efort, vârsta, o alianță disciplinată ce are pusă la punct o mașinărie eficientă de mobilizare a electoratului, degringolada din zona de dreapta, neutralizarea lui Traian Băsescu prin implicarea în scandalul cu interlopi, toate acestea reprezintă trepte spre succesul pe care Victor Ponta îl poate obține în data de 16 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 2014
nic
Ai o minte soro...
Fa Alexandro, dac-as avea mintea ta as fugi pana as pierde-o!!! S-ar putea ca neocomunistul tau sa-si rupa gatul de la atata urcus...
13 iul, 2014
Stefan
din fieful adversarilor
Ponta s-a dovedit din nou prim mincinosul tarii. Ar trebui sa roseasca acesti jurnalisti servili, care vor sa convinga cititorii ca Ponta a marcat puncte la interviul de la EvZ. A dovedit inca o data, fara a mai fi nevoie, ca este un mincinos patentat, desi aparent si-a schimbat tonul impertinent, pentru a parea "prezidentiabil". Nici o sansa!
12 iul, 2014
marcu gheorghe
Victor Ponta incepe urcusul...
Alexandra Radu,liderul incontestabil al tinerilor comentatori politici!
Felicitari!
12 iul, 2014
Mihnea Viteazu
Infantilism
Chestia asta cu "fieful adversarilor" este datatoare de o mare satisfactie. Ca si cum un criminal isi anunta fapta sub o poza cu victima hacuita, iar asta este o fapta de eroism!
A facut asta pentru ca a primit intre timp sustinerea alegatorilor din Tulcea, Alexandria, Oltenita, Focsani si, cel mai important, a celor din Dabuleni.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ