Ponta: Dacă ajung preşedinte nu voi graţia condamnaţi pentru violenţe sau corupţie

| 11 iul, 2014

VICTOR PONTA CANDIDAT. Victor Ponta a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că, dacă va ajunge preşedinte, nu va graţia nicio persoană condamnată pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie.

'Eu, dacă ajung preşedinte nu voi graţia pe nimeni condamnat pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie', a afirmat Ponta.

Citește și: Victor Ponta: Ştiu cine ar putea deveni următorul premier. Am în minte numele înlocuitorului meu

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat în ce relaţii este cu Dan Voiculescu şi dacă l-ar graţia pe acesta în cazul în care va fi condamnat, premierul a replicat: '(În relaţii-n.r.) bune. Nu ne-am văzut prea des şi în ultima vreme deloc. Dar nu există tensiuni. (...) Deocamdată nu avem o persoană condamnată definitiv şi irevocabil'.

În legătură cu posibilitatea de a graţia alţi politicieni condamnaţi precum Relu Fenechiu sau Cătălin Voicu, Ponta a explicat că nu face o listă cu persoane pe care le-ar graţia sau nu: 'Vă daţi seama că nu fac o listă pe cine graţiez şi pe cine nu'.

Citește și: Traian Băsescu: PONTA poate fi învins

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 2014
Marian
Daca ajungi presedinte...
vei gratia pe toti coruptii pesedisti, incepand cu Nastase, caruia ii datorezi doctoratul plagiat. Vei gratia pe Voiculescu, pentru ca te-a sponsorizat si ti-a oferit spatiu de propaganda mincinoasa la antene. Vei gratia pe Cozma, Mazare, Duicu, Constantinescu, Nicolescu, etc. Si pentru fiecare, in parte, vei spune ca a fost "victima regimului Basescu"! Sa speram ca ramai cu ipoteticul "Daca"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ