PMP, subiect de bancuri

| 22 iul, 2014

Nimeni nu pare să mai ia cu adevărat în serios Mişcarea Populară. Nici măcar partidele de dreapta care ar fi putut fi interesate de un proiect mai amplu de unificare a forţelor în vederea alegerilor prezidenţiale. Scos din start din calcule de către PNL şi PDL, PMP-ul a ajuns mai nou să fie luat şi la mişto.

Proaspăt cooptat în tabăra democrat-liberalilor, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a luat în derâdere proiectul politic al Mişcării Populare, catalogându-l un proiect artificial, născut în eprubetă.

Mihai Răzvan Ungureanu l-a criticat pe preşedintele-jucător Traian Băsescu, pentru faptul că a mizat totul pe cartea PMP-ului. În opinia lui Ungureanu, irosirea de energie politică într-un proiect politic contrafăcut a împiedicat coagularea forţelor de dreapta.

Citeşte şi: Elena Udrea: Suntem un partid de băsişti, adică de oameni care vor să continue modernizarea acestei ţări

“Continui să cred că PMP este un proiect de laborator, este un partid născut în eprubetă şi a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi este, cred, o lovitură pe care o aduce obiectivului unităţii”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, duminică, într-o conferinţă de presă.

MRU nu a uitat să ia în balon, ce-i drept subtil, şi situaţia aşa-zisului candidat al PMP-ului la funcţia de preşedinte, Cristian Diaconescu. Fostul prim-ministru şi-a manifestat speranţa cu privire la sinceritatea demersului prezidenţial asumat de PMP. Până la urmă, ipoteza sugerată de Ungureanu nu este una nouă, numeroşi politicieni şi jurnalişti deopotrivă manifestându-şi scepticismul cu privire la o candidatura reală din partea lui Cristi Diaconescu, în condiţiile în care intenţiile prezidenţiale ale Elenei Udrea au fost mereu unele de notorietate.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Lăzăroiu anunță debarcarea lui Diaconescu din cursa prezidențială

“Ne cunoaştem de 20 de ani, am lucrat împreună în nenumărate situaţii, îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit, şi sper că nu este obiectivul unui joc politic cinic”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Dar întrebările nerostite de Ungureanu rămân mai degrabă nişte întrebări retorice, adevărul fiind cunoscut de toată lumea. De altfel, însăși Elena Udrea a lansat indirect săgeţi către Diaconescu, “lăudându-l” pentru faptul că a ajuns să aibă un scor egal cu cel al partidului. Or, în condiţiile în care PMP se zbate undeva între 6-8%, un scor personal de asemenea valoarea s-ar dovedi a fi unul cu adevărat jenant nu doar pentru Cristi Diaconescu, ci pentru oricine şi-ar propune să acceadă în turul II.

Rămâne de văzut dacă vom avea sau nu în final o confirmare a candidaturii Elenei Udrea. În orice caz, vântul pe care Băsescu îl va sufla în pupă, nu va fi nici pe departe suficient pentru a împinge în sondaje bărcuța PMP-ului.

Citeşte şi: Blaga despre candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale: Va candida, face ce vrea, nu ce-i spune Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 2014
cantautor
Zgonea subiect de bancuri penale?
Adrian Duicu: Domn' presedinte, sa traiesti.
Valeriu Zgonea: Da, sefu'? Da, sefu' de la Mehedinti?
Duicu: Lasa gargara!
Zgonea: Ia zi, sefu'!
Duicu: Ce faci?
Zgonea: Uite, bine. Am fost la o intalnire, ma duc la o alta intalnire.
Duicu: Si eu ma duc la partid, ajung la partid ca am sedinta aicea. Auzi? Ce te rog. Sper ca nu te bagi in treaba cu Titu, cu Netoiu. Ca ma tot bazaie ca nu stiu ce vorbeste cu tine pe-aicea.
Zgonea: Cine?
Duicu: Titu Netoiu.
Zgonea: Cine-i Titu asta, ma?
Duicu: Cu Taverna, ma.
Zgonea: Lasa-ma, ma, in pace! Am vorbit ceva cu tine! Ai innebunit la cap?
Duicu: Bine.
Zgonea: Ma bag eu in ciorba ta?! M-am bagat eu vreodata?
Duicu: Nu. Nu. Nu.
Zgonea: Tu nu esti serios cu mine, in relatia cu mine.
Duicu: Nu-i adevarat. E! P...!
Zgonea: Eu sunt serios cu tine.
Duicu: Nu-i adevarat. Nu. Nu-i adevarat.
Zgonea: Tu esti...Eu cand ti-am promis ca nu ma bag si m-ai rugat, nu ma bag!... Nu m-ai rugat tu sa nu ma bag?
Duicu: Da.
Zgonea: E! Si-atunci? Pa.

Adrian Duicu se afla in arest peventiv, potrivit unei decizii din 30 iunie a Curtii de Apel Bucuresti (CAB), el fiind cercetat de DNA pentru mai multe infractiuni, printre care trafic de influenta.

Ponta: Nu ma dezic de Duicu. Sa-i spun sa treaca la PMP? (Video)
22 iul, 2014
Bolovan Teodorovici
acum ati ajuns sa citati din MRU?
pana acum era "Unguent","kobe"..
are "scoala" Sultanescu asta...
ferentari,nu orice scoala
pai MRU era presedinte de partid,era candidat la prezidentiale?
ce este acum,a sasea roata de la caruta PDL ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ