KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Şeful PNL l-a bătut la scor pe Antonescu. Reacţia lui Crin Antonescu

| 21 iul, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Klaus Iohannis a fost desemnat candidatul PNL la alegerile prezidenţiale. Acesta l-a învins  la vot pe Crin Antonescu, în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL,  cu 110 la 56.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Liberalii l-au desemnat astăzi pe Klaus Iohannis drept candidat oficial pentru alegerile prezidenţiale.

Update. Reacţia lui Crin Antonescu

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a anunţat luni că preşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, a fost desemnat candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

"Cunoaşteţi rezultatul votului. Toată lumea este mulţumită, dl Iohannis pentru că a fost desemnat, partidul pentru că a făcut desemnarea, eu pentru că ceea ce am solicitat, şi anume această pronunţare printr-un vot clar, corect, civilizat, elegant, s-a făcut şi în rest vom vedea ce se mai întâmplă", a afirmat Antonescu.

Întrebat dacă îl va sprijini public pe Klaus Iohannis, Crin Antonescu a arătat că s-a pronunţat deja public în această chestiune şi că răspunsul rămâne valabil.

'Eu atâta vreme cât sunt membru al PNL, cu atât mai mult cu cât sunt fost preşedinte al acestui partid, evident că ştiu ce am de făcut', a declarat Antonescu.

Întrebat dacă Iohannis ar trebui să fie îngrijorat de numărul voturilor obţinute de fostul preşedinte liberal, Antonescu a răspuns: 'Eu cred că este un scor normal, în limitele normalului, nu văd de ce. Eu cred că este un scor foarte bun, câştigător. Ce voiaţi, să nu voteze nimeni cu mine? Nu este îngrijorător deloc. Este un partid în care a avut loc o competiţie normală, în care s-a votat într-o procedură corectă'.

Actualul şef al PNL a obţinut un număr de voturi aproape dublu faţă de Antonescu, din partea membrilor Delegaţiei Permanente.

Pentru Klaus Iohannis au optat 110 membri ai Delegaţiei Permanente, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Candidaţi preşedinţie 2014. Decizia privind prezidenţiabilul PNL a fost luată după ce liberalii au comandat două sondaje de opinie, care arată că liderul liberalilor, Klaus Iohannis, este preferat de alegători, fiind mai bine cotat în opţiunile electorale decât Crin Antonescu.

Potrivit primului sondaj de opinie, realizat de IRSOP la comanda PNL, Klaus Iohannis este cel mai bine clasat concurent al Opoziției în turul doi al cursei prezidențiale contra lui Victor Ponta.

Astfel, în turul doi al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta ar obține 49% din voturi, iar Klaus Iohannis – 43%. În varianta cu Crin Antonescu drept candidat al PNL, scorul ar fi: Victor Ponta - 53%, iar Crin Antonescu - 29%.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ