Ioan Ghişe demisionează din PNL şi vrea să candideze la Cotroceni. Reacţia lui Iohannis

| 21 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Senatorul liberal Ioan Ghişe a declarat că marţi va demisiona din PNL, susţinând că fuziunea cu PDL este 'inacceptabilă', dar şi că i se pare prea mult ca preşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, 'un om care acum doi ani nu era membru de partid', să fie desemnat candidat la Preşedinţie.

Nemulţumit de alegerile din partid senatorul liberal Ioan Ghişe a declarat că marţi îşi va depune demisia la partid, conform Agerpres.

El a motivat că demisia sa are la bază faptul că fuziunea PNL-PDL este inacceptabilă, dar şi că preşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, a fost desemnat candidat al partidului la Preşedinţie.

Update. Reacţia lui Iohannis

'Am aflat acum, în pauză, că domnul Ghişe intenţionează să ne părăsească. Nu ştiu care este gândirea domniei sale. Îmi pare rău pentru orice membru PNL care, din varii motive, temporare de obicei, consideră că trebuie să plece un pic din partid', a declarat Iohannis, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente.


'Sunt două mari motive. Principalul motiv pentru mine este fuziunea cu PDL - este inacceptabilă. Atunci când au avut puterea au făcut rău poporului român, au tăiat pensii şi salarii atunci când decidea Băsescu şi a doua - un om care acum doi ani nu era membru de partid a fost promovat şi preşedinte al partidului şi candidat la Preşedinţia România. Mi se pare totuşi prea mult', a apreciat Ghişe.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Şeful PNL l-a bătut la scor pe Antonescu. Reacţia lui Crin Antonescu

El a spus că va rămâne independent până după alegerile prezidenţiale.

Ghişe a mai arătat că intenţionează să strângă semnături pentru candidatura sa la Preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ