Iohannis dezvăluie cum a fost votul pentru alegerea candidatului PNL la prezidențiale

| 21 iul, 2014

Klaus Iohannis a declarat luni că votul în cadrul Delegaţiei Permanente privind desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale a fost 'absolut democratic'.

"Azi Delegaţia Permanentă a luat în discuţie candidatura pentru Preşedinţia României şi am fost desemnat candidat din partea PNL. În etapa imediat următoare va exista o cercetare sociologică pentru a desemna candidatul dreptei. Acest lucru va fi finalizat probabil în jurul datei de 5 august", a spus Iohannis.

El le-a mulţumit colegilor din Delegaţia Permanentă că au votat, indiferent pentru cine au optat şi a susţinut că votul nu a fost unul 'controversial', ci unul 'absolut democratic'.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Şeful PNL l-a bătut la scor pe Antonescu. Reacţia lui Crin Antonescu

'Nu au existat niciun fel de contre, nu au existat luări de poziţii critice. E un lucru important, fiindcă această luptă, cum spuneţi dumneavoastră, a fost un concept care a fost vehiculat în spaţiul public fără să existe în realitate. Noi nu ne-am luptat, noi am optat. Atât Crin Antonescu, cât şi eu am optat pentru candidatură. Delegaţia Permanentă a tranşat statutar acest lucru. Am luat act, mergem mai departe ca şi colegi', a arătat Iohannis.

Acesta a subliniat că oricare va fi candidatul comun al PNL şi PDL pentru alegerile prezidenţiale, acesta va avea tot sprijinul liberalilor.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat luni de Delegaţia Permanentă candidat al partidului la alegerile prezidenţiale. În favoarea lui Iohannis au fost 110 voturi iar pentru desemnarea fostului lider liberal Crin Antonescu - 56. Votul a fost secret.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ