Fuziune PNL-PDL: Numele partidului rezultat după FUZIUNE va fi PNL

| 16 iul, 2014

Fuziune PNL-PDL. Liberalii şi democrat-liberalii au convenit ca numele partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL să fie PNL, informează RomâniaTV.net.

Fuziune PNL-PDL. Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele democrat-liberal, a declarat miercuri că negocierile PNL - PDL la nivelul comisiei mixte s-au încheiat, iar rezultatul negocierilor va fi supus deciziei politice.

Potrivit RomâniaTV.net, echpele care au negociat din partea PNL şi PDL au ajuns la o înţelegere privind Statutul noului partid, numele şi protocolul de fuziune. Liberalii şi democrat-liberalii au convenit astfel ca numele partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL să fie PNL.

'Astăzi a mai avut loc o şedinţă a comisiei de negociere a fuziunii dintre PDL şi PNL. Am încheiat aceste discuţii. Absolut toate elementele rezultatului negocierilor vor fi anunţate după ce vor fi supuse forurilor de conducere ale celor două partide. În speţă, în mai puţin de o oră, vom prezenta aceste rezultate ale discuţiilor Biroului Politic Naţional al PDL, după care vom putea face comunicări complete, după ce va fi discutat acest rezultat de către colegii noştri', a afirmat Predoiu, la sediul PNL, la finalul discuţiilor.

Citeşte şi: Fuziunea PNL-PDL, pe ultima sută de metri. Decizia membrilor formaţiunii

Fuziune PNL-PDL. Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, la rândul său, că statutul noului partid a fost definitivat din punctul de vedere al echipei de negociere.

'Din punctul de vedere al echipei de negociere, da (statutul a fost definitivat - n.r.). Am convenit la nivelul echipei de negociere asupra tuturor aspectelor legate de corpul statutului, cât şi de ceea ce înseamnă dispoziţii tranzitorii şi protocolul de fuziune', a arătat Orban. 

Întrebat ce modificări au fost făcute, el a spus că nu poate da detalii până în momentul în care documentele care au fost negociate şi asupra cărora s-a convenit nu vor fi ratificate în organismele de conducere ale celor două partide. 

'PNL are un calendar clar de evenimente, o să aibă reuniunea Biroului Politic, ulterior reuniunea Delegaţiei Permanente, în 21 iulie, în care vom ratifica toate înţelegerile pe care le-am făcut în echipa mixtă de negociere şi, de asemenea, vom stabili candidatul la Preşedinţia României din partea PNL
', a explicat vicepreşedintele liberalilor.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Congresul PNL pentru fuziunea cu PDL va avea loc pe 26 iulie

Fuziune PNL-PDL. La discuţiile de miercuri au participat din partea PNL Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, Mihai Voicu, Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Marian Petrache, iar din partea democrat-liberalilor Cătălin Predoiu, Ioan Oltean, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, George Scripcaru, Mircea Hava şi Adriana Săftoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ