Fuziunea PNL-PDL, pe ultima sută de metri. Decizia membrilor formaţiunii

| 16 iul, 2014

Fuziunea PNL-PDL. Membrii celor două formaţiuni se întâlnesc în cursul acestei dimineţi pentru a pune la punct ultimile detalii în privinţa fuziunii PNL-PDL.

Fuziunea PNL-PDL. Liberalii rup orice legătură oficială cu PSD. Au de gând să denunţe protocolul USL, însă procedura va dura în jur de trei luni. În paralel, se apropie tot mai mult de PDL, aşa că au votat, în formulă lărgită, data congresului de fuziune: 26 iulie.

Şi tot luni, liberalii vor aproba statutul comun cu PDL. Numele pentru Fuziunea PNL-PDL şi sigla rămân neschimbate, susţin liberalii. Echipele de negociere trebuie să stabilească exact câţi prim-vicepreşedinţi va avea noua structură de conducere, dar şi cum vor fi sancţionaţi cei care au probleme cu legea, mai ales cei suspectaţi de corupţie. În timp ce unii se ocupă de hârtii, alţii lucrează la unificarea dreptei.

Fuziunea PNL-PDL. Şi democrat-liberalii lărgesc rândurile, prin fuziune cu Forţa Civică. Pe modelul Andrei Chiliman, Mihai Răzvan Ungureanu va fi numit şi el prim-vicepreşedinte.

 

Tag-uri: fuziunea PNL-PDL, pdl, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ