Voiculescu: Sper din tot sufletul ca Băsescu să se întâlnească cu REVOLTA românilor

| 02 mai, 2014

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a scris vineri, pe blog, că speră din tot sufletul ca actualul şef al statului Traian Băsescu să se întâlnească cu revolta românilor şi cu repercusiunile propriilor fapte în această viaţă

Sper din tot sufletul ca Băsescu Traian să se întâlnească cu revolta românilor şi cu repercusiunile propriilor fapte în această viaţă, urmând ca Dumnezeu să-i dea ce merită în viaţa de dincolo', a afirmat Voiculescu.

El i-a transmis lui Băsescu că va merge la Cotroceni dacă viitorul preşedinte îi va solicita acest lucru.

'Voi merge la Cotroceni dacă viitorul preşedinte, Victor Ponta mi-o va solicita şi dacă nu mă va şantaja, aşa cum ai făcut-o tu (Traian Băsescu - n.r.). Îmi doresc ca Victor Ponta să ajungă preşedintele României, el sau oricare altă personalitate a României care are sprijinul său', i-a transmis Voiculescu şefului statului.

El a adăugat că Băsescu îi atacă nedrept pe Ilie Sârbu şi gratuit pe Crin Antonescu.

'Îl ataci în mod nedrept pe Ilie Sârbu şi uiţi cum te rugai de el în perioada în care era preşedintele interimar al Senatului. Dar despre acest episod, cel mai îndreptăţit să vorbească este chiar el. Îl ataci gratuit pe Crin Antonescu. Atitudinea ta nu face decât să confirme dorinţa de a o vedea pe Elena Udrea candidat la prezidenţiale', spune liderul conservator pe blog.

El a reafirmat totodată că nu îl cunoaşte pe judecătorul Stan Mustaţă. 'După cum am declarat, nu-l cunosc pe judecătorul Mustaţă şi nici nu am prieteni care să-l cunoască pe el sau pe alţi judecători. De altfel, nici nu am prieteni care să aibă prieteni judecători. Dacă judecătorul Mustaţă trebuia arestat pentru faptele - comise cu mult timp în urmă - exact în ziua termenului din procesul Telepatia, dacă judecătoarea Viorica Dinu trebuia arestată când a primit dosarul Voiculescu pentru faptele făcute şi constatate cu un an înainte, atunci aceste coincidenţe duc la concluzia că există judecători pentru care DNA-ul instrumentează dosare, le arhivează şi le foloseşte atunci când consideră că e necesar', a explicat Voiculescu. 

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut joi că reacţia preşedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, în cazul judecătorului Stan Mustaţă a fost cea a unui om vinovat. El a arătat că în cazul declaraţiilor lui Voiculescu ''este treaba'' CSM să reacţioneze şi nu a procurorului general. 

Şeful statului a afirmat totodată că preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu-i 'dă niciun element că ar fi dispus să înfrunte o clasă politică majoritară sau trusturi de presă'. 

'Crin Antonescu a demonstrat că s-a făcut preş în faţa lui Voiculescu când Voiculescu a spus în 2012 la televizor că în data de... preşedintele este suspendat. Crin Antonescu a fost cel care a spus (...) de la tribuna Parlamentului: 'dacă în 24 de ore nu daţi avizul CCR Parlamentul votează şi fără aviz de la CCR suspendarea preşedintelui'. Este un om care aprobat că nu a rezistat presiunii mogulului Voiculescu', a spus Băsescu, scrie Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 2014
PEDAGOGUL
Basescu - un individ periculos
Basescu trebuie sa fie tras la raspundere pentru toate infractiunile pe care le-a comis.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ