Ponta: În ultimul timp Băsescu ne atacă cu paraşutele, dar noi avem piloţi

| 02 mai, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la mitingul electoral al TSD, că în ultimul timp preşedintele Traian Băsescu îi atacă pe social-democraţi cu "paraşutele", dar PSD are "piloţi".

"Nu ştiu dacă Mihai Sturzu e femeie, e tânăr, e UNPR, e PC, important e să-l ţin lângă mine, e un loc deschis şi nu aş vrea să îi cadă vreo paraşută în cap de la Traian Băsescu. Ştiţi că el în ultimul timp ne atacă cu paraşutele, dar noi avem piloţi", a spus Victor Ponta, făcând referire la faptul că Mihai Sturzu, preşedintele TSD, are brevet de pilot.

Elena Udrea a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarând apoi că "este o senzaţie care merită încercată", că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că va repeta experienţa.

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, joi, saltul cu paraşuta al Elenei Udrea, el afirmând că aceasta are curaj şi este foarte hotărâtă.

"Mi se pare că are curaj. De la câţi metri a sărit? 4.000? Mi se pare că are curaj şi este foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul", a comentat Traian Băsescu momentul saltului Elenei Udrea, transmis în direct în timpul emisiunii în care era invitat şeful statului.

În intervenţia sa la evenimentul organizat de TSD, Victor Ponta a mai spus că "nu există o jignire mai mare pentru o femeie" decât aceea de a fi dată Elena Udrea ca exemplu.

"Cea mai mare insultă la adresa unei femei din România e s-o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, jignire mai mare pentru o femeie şi pentru un om în această ţară", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ