Ponta: Spre deosebire de alţi lideri politici, am obligaţia să văd ce se întâmplă cu autostrăzile, spitalele

| 02 mai, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri că, spre deosebire de ceilalţi lideri politici, are obligaţia să urmărească ce se întâmplă cu proiectele de care Guvernul este responsabil - autostrăzi, spitale, şcoli.

'Eu am o dublă sarcină, mai puţin cea de campanie. Profit de aceste momente ca să văd cum merg proiectele de care suntem responsabili. De aceea, spre deosebire de alţi lideri politici, eu am obligaţia să văd ce se întâmplă cu autostrăzile, spitalele, şcolile. Îmi este extrem de util, pentru că, atunci când merg şi le văd eu sau când merg alţi miniştri, putem să vedem şi ce nu merge ca să îndreptăm', a spus Ponta legat de participarea sa în această perioadă la diverse acţiuni în ţară.

Victor Ponta participă vineri la evenimentul 'TSD RULZ - Primăvara Social Democrată', prin care 5.000 de tineri social-democraţi îşi vor arăta sprijinul pentru candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Parlamentul European.

Tag-uri: Guvern, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
Emilia
Nu ai nicio obligatie fata de romani ci numai interese personale si de grup. Asta am vazut noi romanii pana acum. Dixit.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ