Victor Ponta: Economia României, în sfârşit, este în direcţia bună

| 01 mai, 2014

Victor Ponta a anunţat, joi, după ce a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, că susţine investiţiile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii localnicilor din judeţ şi va încerca să recupereze investiţiile pierdute în ultimii ani.

Victor Ponta a anunţat joi după-amiază, la finele vizitei în SJU, mai multe investiţii care se vor derula în perioada imediat următoare în judeţ, printre care modernizarea Aeroportului Internaţional Delta Dunării, a Drumului Naţional Tulcea-Constanţa, realizarea sistemului de canalizare în comuna Sfântu Gheorghe din Delta Dunării.

'Foarte mult timp acest judeţ a fost defavorizat, iar prin aceste investiţii încercăm să recuperăm timpul pierdut pentru dezvoltarea capitalului turistic al judeţului', a spus Ponta.

El a subliniat importanţa investiţiilor integrate şi a anunţat că în două luni guvernul urmează să primească răspuns din partea Comisiei Europene cu privire la acordarea finanţării pentru construirea podului peste Dunăre între Măcin şi Brăila.

'Economia României, în sfârşit, după catastrofa şi incompetenţa din anii 2010-2011 este în direcţia bună. Avem investiţii străine în creştere în România, lucru pe care avem obligaţia să îl promovăm, indiferent de culoarea politică', a adăugat premierul Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ