Ponta, despre declaraţiile lui Predoiu privind ”puşcăria”: Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic

| 02 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, vineri, despre declaraţia prim-vicepreşedintelui PDL Cătălin Predoiu potrivit căreia ar risca "puşcăria" în cazul în care ar semna HG privind transferul unor acţiuni ale Portului Constanţa la CL, el răspunzând: "Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic".

Jurnaliştii l-au întrebat pe preşedintele PSD, Victor Ponta, înainte de a participa la un eveniment organizat de TSD în Capitală, cum comentează afirmaţiile făcute de Cătălin Predoiu potrivit cărora ar risca "puşcăria" dacă va semna hotărârea prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa vor fi transferate gratuit la CL Constanţa.

"Cine e Predoiu? A lui Blaga? E un personaj tragicomic, dar mai mult comic decât tragic. Să fie sănătos", a spus Ponta.

Victor Ponta a fost întrebat, de asemenea, despre ultimele afirmaţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind persoana sa, el răspunzând: "Haideţi acuma, măcar vorbim, totuşi... la Predoiu era aşa la matineu. Ia ziceţi de Băsescu, ce-a zis?".

Jurnaliştii i-au transmis că şeful statului a susţinut despre persoana sa că ar fi omul baronilor, iar Ponta a replicat: "Păi cine să fiu, omul doamnei Udrea, cu paraşuta? Orice variantă e mai bună".

Elena Udrea a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarând apoi că "este o senzaţie care merită încercată", că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că va repeta experienţa.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că Guvernul pregăteşte adoptarea unei hotărâri prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa vor fi transferate gratuit la Consiliul Local Constanţa, el avertizându-l pe premierul Ponta că va intra în puşcărie dacă va semna această hotărâre.

"Se pregăteşte adoptarea unei hotărâri de guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa să fie transferate cu titlu gratuit, subliniez cu titlu gratuit, în proprietatea Consiliului Local Constanţa. Aceasta este prima pagină a proiectului de hotărâre, acest proiect de hotărâre urma să intre ieri în şedinţa de Guvern, se prevede clar transferul cu titlu gratuit a 13% din acţiuni, 13,99% în proprietatea Consiliului Local Constanţa", a precizat Predoiu într-o conferinţă de presă.

El a arătat că, dacă va fi adoptată, hotărârea de guvern va fi nelegală, deoarece încalcă Legea privatizării şi nu ţine cont de avizele date de direcţiile de specialitate din Ministerul Transporturilor.

"Eu vreau să spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se află, nu ca opozant, vreau să-i spun aşa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: «domnule Ponta, dacă semnaţi această hotărâre de guvern, acest proiect aşa cum este el scris astăzi, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis»", a afirmat Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
MAX
Basescu
Mai fratilor care conduceti aceasta tara de aproape doi ani cu 70 % (aproape cat PCR-ul lui Ceausescu), va mamanca in fund ? Daca da, dscarpinati-va sau mergeti la cluburi de specialitate, dar incetati odata cu atatea atacuri la adresa luyi Basescu care mai are cateva luni si vreti sa veniti voi in locul lui. Daca sunteti baieti destepti, lasati aceasta campanie denigratoare si spuneti romanilor ce ati facut din toate promiosiunile din decembrie 2012 si ce programe de reedresare a economiei aveti,. Unde sunt locurile de munca promise ? Eu, sunt licentiat, am 28 de ani, casatorit, astept sa-mi vina pe lume o fetita si nu am loc de munca. Ce spui domnule Ponta & com ? Nu va este rusine cand va uitati in oglinda si stiti ce minciuni si dezinformari faceti ? Daca veti continua asa va iesi ceva urat. Poporul s-a saturat pana la refuz de mutrele voastre hidoase, de averile colosale pe care le-ati dobandit prin spolierea noastra a celor multi. Jos cu voi ! Locul vostru este la puscarie.
02 mai, 2014
justitiarul
In Romania numai cine nu vrea sa munceasca e somer adevarat. Cine vrea, gaseste. Mereu auzim la TV de targuri de job-uri si vedem ce fitze fac unii care cica isi cauta de lucru acolo si nu gasesc. Asa ca lasa-ne, "tinere" basist cu sloganurile astea rasuflate si uita-te mai bine la ce magarii a facut si face idolul tau, ca sa vezi daca merita sa-l aperi atat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ