Vai de steaua și urna campaniei PNL

| 01 mai, 2014

Cu așa lăudători, sincer, Crin Antonescu nici nu mai are nevoie de dușmani.

Din urna funerară a campaniei PNL, Mircea Roșca a fost campionul cel mai recent extras pentru deliciul și amuzamentul publicului.Liderul liberalilor din Prahova a făcut ceea ce în tradiție anglosaxonă numim an educated guess, presupunând că dacă liderul suprem Crin Antonescu se dorește a fi un al doilea Băsescu și chiar mai rău decât precedentul, atunci soția liderului PNL se cere periată și sorcovită politic la fel ca Elena Udrea. Cam asta a fost intenția, dar rezultatul a depășit orice așteptări, vă lăsăm plăcerea să judecați singuri.

„Pe Adina Vălean, domnule președinte, trebuie să vă spunem lucrul acesta, noi am cunoscut-o înaintea dumneavoastră, din punct de vedere politic. Pe Adina Vălean am cunoscut-o pe străzi, în Sinaia, la Breaza, la Urlați, la Podeni, la Măneciu, în Ploiești, peste tot, discret, organizat, strategic”, a recitat înflăcăratul Mircea Roșca, preluat de „Actualitatea prahoveană”.

Trebui să admitem că așa zicere bogată în sensuri cu greu am fi putut auzi chiar și din partea Elenelor în blugi, din partidul prezidențial. Am reținut deci că Adina Vălean, această Elena Udrea a PNL, a fost – vorba poetului- pretutindenară, pe străzi, dar nu oricum ci în mod ”discret, organizat, strategic”. Cu așa lăudători, sincer, Crin Antonescu nici nu mai are nevoie de dușmani. Nu în ultimul rând, ne exprimăm speranța că liberalii își vor intensifica în cele ce urmează prezența cam anemică în teritoriu, măcar să aibă și românii un prilej de bucurie și amuzament, după atâtea bătălii, trădări și alianțe date de gard.

Chiar dacă în acest fel românii nu vor putea fi convinși să bage mai multe voturi în urna liberalilor, oratorii PNL și-ar putea ajuta în mod concret concetățenii să se despartă de trecut râzând...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mai, 2014
I. Cenusa
Lacrimi de mila PNL......
Ce nu inteleg eu, dece se plange la sicriul PNL-lui, pierzand timp pretios, cand gasiti destule subiecte "pozitive" in currtea guvernarii, mai este o vorba din batrani - cainele moare de drum lung, iar....restul il stiti...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ