Ponta: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!"

| 02 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o poză "selfie" de la mitingul electoral al TSD, dar şi pe cea a Elenei Udrea de la un eveniment al Fundaţiei Mişcarea Populară, comentariul alăturat fiind: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!".

"Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri! Vă rog votaţi cine a ales mai bine?!?", a scris Ponta pe contul său de Facebook.

În prima imagine, Victor Ponta  apare alături de liderul TSD, Mihai Sturzu, în fundal fiind o parte dintre participanţii la mitingul electoral organizat vineri de TSD în Capitală, mulţi dintre aceştia purtând veste şi steaguri de culoare roşie.

A doua imagine este cea pe care liderul PMP Elena Udrea a postat-o, duminică, pe contul său de Facebook, poza "selfie" fiind făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Poza înfăţişându-i pe Ponta şi Sturzu la mitingul electoral a fost postată şi pe contul de Facebook al liderului TSD, alături de alte "selfie-uri"de la eveniment. Într-una dintre imagini, Sturzu apare alături de Ponta, în fundal fiind un banner cu sloganul electoral al PSD de la europarlamentare.

De altfel, preşedintele PSD Victor Ponta a vorbit, vineri, pe scena evenimentului electoral organizat de TSD, despre acest "selfie".

"În timp ce colegi ai noştri vorbeau, domnul Sturzu m-a rugat să facem un selfie şi m-am uitat să văd totuşi cum arătăm în poză, dacă arătăm mai bine decât Udrea şi Băsescu", le-a spus Ponta tinerilor social-democraţi, pe scenă, alături de el fiind şi liderul TSD, Mihai Sturzu.

"Important e că deasupra noastră se vedea doar textul «Mândri că suntem români». De asta vreau să fiu sigur. Vă rog să fiţi mândri", le-a mai spus Ponta tinerilor social-democraţi.

Ulterior, Sturzu şi-a folosit telefonul mobil pentru a mai face un selfie cu Ponta, în spate avându-i pe tinerii din PSD.

"Vreau să fac sefie cu Victor Ponta şi cu cinci mii de tineri în spate. Absolut genial", a spus şi Sturzu, care a postat fotografiile pe contul său de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ