Istericul Antonescu pierde tot mai mult din coerența discursului

| 02 mai, 2014

Nu știu cum reușește Corina Drăgotescu, dar îi iese subiectul de presă când nu te aștepți. Să vă dau un exemplu. Îl prinde pe Crin Antonescu la telefon și-l întreabă o chestie relativ simplă, aproape retorică, banală. Să zică liderul liberal, după 3 ani de USL și o relație personală, de prietenie cu Victor Ponta și familia acestuia, când anume s-a prins că premierul ar fi un mare mincinos.

Se știe, sunt nenumărate momentele când, in 2012, dar și înainte, liderul PNL se lăuda cu relația sa de prietenie cu Victor Ponta. Acum se dezice de aceste declarații, ca și când nu le-ar fi făcut vreodată, deci nedumerirea Corinei Drăgotescu e cât se poate de justificată. Să mai adăugăm că, Victor Ponta la rândul său nu s-a dezis niciodată de Crin Antonescu în acest fel.

Și aici se trezește zâna care o veghează pe Drăgoteasca și îi face din nimic subiect de presă. Zice Antonescu, brusc bâlbâit: ”Nu am fost prieten de familie cu Ponta. Niciodată nu ne-am întâlnit cu familiile. Am avut o relație apropiată din punct de vedere politic. Era firesc între doi oameni care au făcut o alianță. Asta e tot. Am fost la ziua fetitei dânsului. Am fost la Ponta acasă, însă tot timpul am discutat numai politic. Nu are niciun rost Ponta să exagereze. Una din minciunile astea...”

Deci să recapitulăm, să luăm cu încetinitorul cum se împușcă liderul PNL singur în picior. Ponta exagerează, nu există o relație personală de prietenie, de vizite între familii, deși Antonescu a fost acasă la Ponta și a ajuns și la ziua fetiței acestuia. Dar, să ne înțelegem, în timp ce picimea sufla în lumânări și arunca confetti, Antonescu încrâncenat discuta numai și numai politică. Sincer, nu avem motive să punem la îndoială ce spune liderul liberal. Probabil că atunci când a simțit că nu mai poate de pofta unui pahar de suc, s-a cerut discret acasă de la petrecere, ca nu cumva să abată vorba către un subiect lipsit de tangență cu politica. Iar Victor Ponta, plin de tact și cunoscând damblaua interlocutorului, nu a făcut nicio paranteză în discuție, nu i-a prezentat casa, nu l-a servit cu alune, nimic. Probabil că întâlnirea s-a petrecut la unul din ei acasă numai și numai să nu ajungă ca Băsescu cu Vântu, să se întâlnească prin parcări...

Din toată emisiunea respectivă, eu personal am rămas cu o mare nedumerire și ca urmare vreau s-o interpelez public pe Corina Drăgotescu. Stimată colega, te rog din suflet să dezvălui un secret profesional și să ne spui: cum faci distinsă doamnă de nu bușești în râs la asemenea gogorițe spuse de invitați în emisiune?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
alonso
pop, cap de dop
baietzash, esti ruda cu plagiatorul, ca semeni cu el, dar esti mai tanar.
03 mai, 2014
dinica
esti un bou

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ